Το “ευχαριστώ” του Γιούχτα για το “Μαρκομιχελάκειο”

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Γιούχτα ευχαρίστησε το ΣΥΝΚΑ και τον Πανθηραϊκό για την συμμετοχή, με τον Μηνά Πίτσο να εύχεται ιδιαιτέρως στις ομάδες καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ολοκλήρωση «Μαρκομιχελάκειου Τουρνουά» 2019 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά το «Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά» που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον Α.Ο. Αρχανών «Ο Γιούχτας» και πραγματοποιήθηκε φέτος με τη συμμετοχή του ΣΥΝΚΑ Χανίων και του Πανθηραϊκού την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 στο γήπεδο Αρχανών .

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Α.Ο. Αρχανών «Ο Γιούχτας» και στην δεύτερη ισοβάθμησαν ο ΣΥΝΚΑ Χανίων και ο Πανθηραϊκός . Η κάλυψη της διοργάνωσης έγινε σε απ’ ευθείας μετάδοση (livestreaming) από το κρητικό video portal Crete2Day.com. Ευχαριστούμε τις ομάδες του ΣΥΝΚΑ Χανίων και Πανθηραϊκού για την συμμετοχή τους, την φιλανθρωπική ομάδα «ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ» που πλαισίωσε με την παρουσία της την διοργάνωση καθώς και το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου που παρακολούθησε και στήριξε θερμά το τουρνουά.

Ιδιαιτέρως, ο προπονητής του ΑΟ Αρχανών «ο Γιούχτας» Μηνάς Πίτσος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις ομάδες και τους προπονητές τους κ. Αστέριο Θέμελη και Γιάννης Σιλεβιστας για την τιμή που μας έκαναν να συμμετέχουν στην διοργάνωση , και να ευχηθεί στον δεύτερο την καλύτερη έκβαση στην περιπέτεια που περνούν με την μητέρα του . Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων ΑΟ Αρχανών «ο Γιούχτας»Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Γιούχτα ευχαρίστησε το ΣΥΝΚΑ και τον Πανθηραϊκό για την συμμετοχή, με τον Μηνά Πίτσο να εύχεται ιδιαιτέρως στις ομάδες καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.