Ανανέωσαν Λάππας, Κουναλάκης και Γιούγκας

Προχωράει κανονικά ο σχεδιασμός του ΑΟΑΝ για την Γ Εθνική.

Οι σχετικές ανακοινώσεις του ΑΟΑΝ: 

Ανανέωσε και ο Λάμπρος Λάππας!

Μια ακόμη περίπτωση παραμονής ποδοσφαιριστή με μεγάλη συμβολή πέρυσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας κομβικό ρόλο σε καθοριστικά παιχνίδια, ο Λάμπρος Λάππας, συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες του σωματείου μας και θα είναι και αυτός μέλος της ομάδας η οποία θα αγωνιστεί την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020 στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής διακρίνεται για την ηρεμία του μέσα στο παιχνίδι, πράγμα σημαντικό στον χώρο της μεσαίας γραμμής, προσφέροντας τόσο στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και στο ανασταλτικό, ενώ βοηθάει και στο σκοράρισμα”.

Δύο ταλαντούχα παιδιά συνεχίζουν μαζί μας!

“Με τον αγωνιστικό σχεδιασμό να προχωράει κανονικά, δύο ακόμη μέλη της περσινής ομάδας που στέφθηκαν πρωταθλητές Λασιθίου και έδωσαν στον ΑΟΑΝ το δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο δυναμικό της.

Πρόκειται για τους Γιώργο Κουναλάκη και Γιάννη Γιούγκα, με τον πρώτο να αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και τον δεύτερο ως αμυντικός και ανασταλτικός μέσος.

Νεαρά και ταλαντούχα παιδιά τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020, μιας και άπαντες στο σωματείο κοιτάζουν όχι μόνο το παρών, αλλά ιδιαίτερα το μέλλον.

Ο 17χρονος τερματοφύλακας διαθέτει μεγάλο ταλέντο και έχει θέση στο δυναμικό της ομάδας, ως μια από τις τρεις λύσεις που θα χρειαστούν στη θέση αυτή και τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο «κυανόλευκο» ρόστερ τον περασμένο χειμώνα και γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων με την αξία του και αναμένεται να είναι μια αξιόπιστη λύση για την ομάδα”.