Kράτησε τρεις ο ΑΟΑΝ

Συνεχίζουν με τα “κυανόλευκα” οι Πετάσης, Τσάνγκας και Φαγάς.

Οι σχετικές ανακοινώεις της Λασιθιώτικης ομάδας:

“Παρών στη Γ’ εθνική και ο Αλέξανδρος Φαγάς!

Σε συνέχεια της παραμονής των ποδοσφαιριστών του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας για την στελέχωση του ρόστερ με το οποίο θα συμμετάσχουμε στην Γ’ εθνική την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020, μια ακόμη περίπτωση έκλεισε με θετικό τρόπο και αφορά τον Αλέξανδρο Φαγά.

Ο 23χρονος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής ο οποίος συμφώνησε το απόγευμα της Κυριακής (14/7), εκτός του ότι ενισχύει το Αγιονικολιώτικο στοιχείο στην ομάδα, έχοντας ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, είναι σε θέση να βοηθήσει για την καλύτερη δυνατή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και να επιτευχθεί ο στόχος μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη την δεξιά πτέρυγα, αλλά και στο κέντρο της άμυνας, πράγμα που τον κάνει πολύτιμο στα πλάνα του προπονητή”.

“Συνεχίζει με τα κυανόλευκα και ο Χρήστος Τσάνγκας!

Ένας ακόμη σημαντικός παίκτης της ομάδας μας και μέλος των επιτυχιών της σχεδόν μια δεκαετία ο Χρήστος Τσάνγκας, συμφώνησε μέσα σε μερικά λεπτά το πρωί της Κυριακής (14/7) να φοράει την κυανόλευκη φανέλα και την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2019/2020, επιστρέφοντας και αυτός μαζί της στην Γ’ εθνική.

Η ανανέωση του και παραμονή στο έμψυχο δυναμικό αποδείχθηκε τυπική διαδικασία, καθώς η ποδοσφαιρική του αξία εκτιμάται ιδιαίτερα, ενώ και ο ίδιος έχει ανάλογα αισθήματα προς τους διοικούντες του σωματείου μας.

Έτσι ο 28χρονος μέσος θα έχει και πάλι τον οργανωτικό ρόλο, μετά την επιτυχημένη περυσινή σεζόν (2018/2019) στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου της Α’ κατηγορίας, σημειώνοντας παράλληλα και επτά γκολ”.

“Συνεχίζει με το μπλε αστέρι και ο Θοδωρής Πετάσης!

Χωρίς χρονοτριβή προχωράει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας.

Έτσι το μεσημέρι του Σαββάτου (13/7) ευτυχή κατάληξη είχε μια ακόμη περίπτωση ανανέωσης με έναν εκ των πιο σημαντικών ποδοσφαιριστών της περσινής περιόδου (2018/2019) στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου και τη Γ’ εθνική.

Ο λόγος για το Θοδωρή Πετάση, καθώς ο 32χρονος μέσος συμφώνησε σε όλα με το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου και έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το μπλε αστέρι στο στήθος, βοηθώντας και αυτός στην προσπάθεια στη Γ’ εθνική τη νέα σεζόν (2019/2020).

Πρόκειται για μια ακόμη πολύ σημαντική κίνηση, μιας και ο Πετάσης γνωρίζει την κατηγορία και είναι παίκτης ο οποίος δίνει λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στον δημιουργικό τομέα και χαρακτηρίζεται ως ένα «πολυεργαλείο» για κάθε προπονητή με τον οποίο έχει συνεργαστεί”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook