Ο Ηρόδοτος ευχαριστεί τον Δήμο Ηρακλείου

Επαναβεβαιώθηκε η άριστη σχέση μεταξύ της Δοίκησης Ηροδότου και του Δήμου Ηρακλείου και συζητήθηκαν τα χρονίζοντα και άμεσα προβλήματα του συλλόγου.

Η σχετική ενημέρωση από τον Ηρόδοτο:

“Ο πρόεδρος κ.Παναγιωτάκης, ο Γεν.Δντής κ.Κοκοτσάκης και ο Β’ Αντιπρόεδρος κ.Γιαουρτάς , συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Αναστασάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Επαναβεβαιώθηκε η άριστη σχέση μεταξύ της δοίκησης Ηροδότου και του Δήμου Ηρακλείου και συζητήθηκαν τα χρονίζοντα και άμεσα προβλήματα του συλλόγου.

Ο αντιδήμαρχος ανακοίνωσε την ένταξη στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” το συμπληρωματικό έργο αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου “Γιάννης Σκουρέλλος”.Το χρονοδιάγραμμα μελέτης και κατασκευής του έργου είναι περίπου ένας χρόνος.Στο έργο αυτό θα ενταχθεί και η διαδικασία πάγιας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του κεντρικού γηπέδου.

Επίσης συμφωνήθηκε η προσωρινή ανάληψη συντήρησης του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου από την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου,υλοποιώντας σχετική υπόσχεση του Δημάρχου Ηρακλείου.

Το ΔΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Δημοτική αρχή για την συνεχή και ενεργή αρωγή στα προβλήματα του συλλόγου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook