“Τέλος” ο Κουσίδης από τον Γιούχτα!

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναζητά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr έλυσε την συνεργασία του με τον Γιούχτα.

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας του Νίκου Κουσίδη στην ομάδα των Αρχανών, ο ποδοσφαιριστής μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του σωματείου αποφάσισε να αποχωρήσει ψάχνοντας πλέον την επόμενη ομάδα.

Φέτος με την παρουσία του έδωσε ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της ομάδας βοηθώντας τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία του Γιούχτα στην Γ’ Εθνική.

Ο ίδιος μίλησε στο athleticradio.gr θέλοντας να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας για την συνεργασία τονίζοντας παράλληλα πως θα μείνει στην καρδιά του η συνεργασία του με τον Γιούχτα: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Γιούχτα που ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά, τον πρόεδρο της ομάδας οποίος ήταν κύριος και σε αυτά που ζητούσαμε ήταν εκεί να βοηθήσει μαζί με την διοίκηση!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου γιατί πετύχαμε τους στόχους της ομάδας γρήγορα και για την προσπάθεια που κάναμε για το παραπάνω!

Η ομάδα του Γιούχτα θα είναι πάντα στην καρδιά μου γιατί πέρασα όμορφες στιγμές και γνώρισα καλούς και τίμιους ανθρώπους”.