Στον Πόρο ο Σπηλιώτης – νέο μέλος στην διοίκηση ο Χουδετσανάκης

Μια ακόμα μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε λίγο μετά τις 19:00 ο Πόρος, με τον Αλέξανδρο Σπηλιώτη να έρχεται σε πλήρη συμφωνία με τους μπλε και να ανακοινώνεται.

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Παλαιόχωρας, γνωρίζει αρκετά καλά την κατηγορία και σίγουρα θα δώσει λύσεις στην άμυνα των νεοφώτιστων στην Γ’ Εθνική, αφού μην ξεχνάμε αγωνίζεται ως δεξιός μπακ.

Μάλιστα μέσα από την φωτογραφία της ανακοίνωσης του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο Πόρος έκανε γνωστή και την είσοδο του Γιώργου Χουδετσανάκη στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου δεξιού μπακ Αλέξανδρου Σπηλιώτη. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε να έχει μία καλή σεζόν με την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική”.

Το βιογραφικό του παίκτη: “Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Πόρου γεννήθηκε το 1999 στο Ηράκλειο (μεγάλωσε στα Γρεβενά) και καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7-8 ετών στις Ακαδημίες της ΕΠΣ Γρεβενών και ακολούθησαν ο Πυρσός Γρεβενών (Γ’ Εθνική), η Θύελλα Φιλώτας (ένας χρόνος Γ’ Εθνική), ο Αχαρναϊκός (μισή σεζον Β’ Εθνική), ο Ολυμπιακός Βόλου (το υπόλοιπο της περιόδου, Γ’ Εθνική), ο Ηρόδοτος (Γ’ Εθνική), ενώ πέρυσι έπαιξε στην Παλαιόχωρα (Γ’ Εθνική). Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Παιδων, μετρώντας δύο κλήσεις σε ηλικία 15 ετών”.