Συμφώνησε με Μεμοτσέλα ο Πόρος

Στον Πόρο θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Νίκος Μεμοτσέλα ο οποίος ανακοινώθηκε από την διοίκηση το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 23χρονος επιθετικός τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ανθεστίωνα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις ξεχωρίζοντας μάλιστα από το υπόλοιπο ρόστερ.

Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης τον ξέρει πολύ καλά από το πέρασμα του στην ομάδα του Θραψανού και σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετακίνηση του παίκτη στον Πόρο.

– Talk & Bet: Πλοήγηση & επιλογές μόνο με τη φωνή σου!

Για τον ίδιο είναι μια νέα πρόκληση η οποία θα του δώσει ευκαιρία να δείξει νέα πράγματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. Πόρος καλωσορίζει στην οικογένεια του τον Νίκου Μεμοτσέλα ο οποίος θ’ αποτελεί μέλος της ομάδας μας τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική. Ο 23χρονος επιθετικός που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας Λεωνίδα Τιτομιχελάκη με τον οποίο συνεργαστηκε για τρία χρόνια στον Ανθεστίωνα.

Ποιος είναι

Ο Νίκος Μεμοτσέλα που κατάγεται από τη Ρόδο ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στον Κλεάνθη Παραδεισίου. Στα 15 του από μέλος του εφηβικού τμήματος έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας και μετά από 12 συνολικά χρόνια στον Κλεάνθη Παραδεισίου, μετακόμισε από τη Ρόδο στην Κρήτη για σπουδές. Η μετακόμιση του στο Ηράκλειο συνοδεύτηκε με τη μεταγραφή του στον Ανθεστίωνα τη φανέλα του οποίου φόρεσε για μια πενταετία, πριν συμφωνήσει με την ομάδα μας”.