Kατσικοκέρης στο athleticradio.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος”

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για την συμφωνία του με τον ΟΦΙεράπετρας, ενώ ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του, Επισκοπή.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Τα όσα είπε ο Νίκος Κατσικοκέρης στο athleticradio.gr για την μεταγραφή του στον ΟΦΙ: 

“Είμαι πολύ χαρούμενος με την συμφωνία που είχα με την ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Πρόεδρος της με πλησίασε και μιλήσαμε για πολλά θέματα που απαρτίζουν την σύλλογο. Μου έδωσε να καταλάβω πόσο οικογένεια είναι αυτή η ομάδα και τι ανάγκες έχει, και όλα αυτά, εφόσον τα βρήκαμε και στο οικονομικό, με έκαναν να συμφωνήσω.

Ο ΟΦΙ είναι ένα ιδιαίτερο σωματείο με πάρα πολύ κόσμο που ακολουθεί την ομάδα. Και διψάει για επιτυχίες μέσα από το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενος, όπως προείπα, που θα μείνω για άλλη μια χρόνια στο νησί, στο οποίο έχω και την οικογένεια μου και εύχομαι να έχω υγεία πάνω απ´ολα και να βοηθήσω και εγώ την ομάδα όσο μπορώ να πετύχει τον στόχο της”.

Για την επόμενη σεζόν: 

“Για την καινούργια σεζόν, το σίγουρο είναι οτι θα είναι μια κατηγορία πολύ ιδιαίτερη με πολλές ιστορικές ομάδες και ένα πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα ανταπεξέλθει πλήρως και θα είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το στόχο μας”.

Για την αποχώρησή του από την Επισκοπή: 

“Θέλω να πω ότι η αποχώρηση είναι καθαρά δίκη μου επιλογή. Η  Επισκοπή είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έζησα πέρυσι. Θέλω να ευχαριστήσω Δημόσια τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Νικολιδακη και να ευχηθώ στην ομάδα να πετύχει ότι στόχο θα θέσει για την καινούργια χρόνια, που δεν θα είναι άλλος από την άνοδο” .

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook