Πήλιος: “Ο Πόρος είναι ένα υγιές σωματείο”

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Πόρου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις Xαράλαμπου Πήλιου, στον εκπρόσωπο γραφείου Τύπου του Πόρου Τάσο Βαρδάκη, ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωσή του ως παίκτης της ομάδας: 

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη μεταγραφή μου στον Πόρο και τον τρόπο που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας με τον προπονητή κ. Τιτομιχελάκη και το γενικό αρχηγό κ. Τσαίνη.

Είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες, μπορεί να είναι καινούργια στη Γ’ Εθνική αλλά φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να παραμείνει και γιατί να μην βρεθεί ακόμα ψηλότερα”.

-Τι μέτρησε στην απόφασή σου να επιλέξεις τον Πόρο για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

“Ο τρόπος που με προσέγγισαν όπως είπα και πριν ο κ. Τιτομιχελάκης με τον κ. Τσαίνη. Είναι μια ομάδα με πολλές φιλοδοξίες και ένα υγιές σωματείο”.

-Και ποιος είναι ο στόχος σου για τη νέα περίοδο; Είσαι ένα παιδί έμπειρο στην κατηγορία, έχεις παίξει σε αρκετές ομάδες, τι θέλεις να πετύχεις κι εσύ προσωπικά, αλλά και με την ομάδα του Πόρου;

“Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα, μέσα από αυτή τη διαδικασία να βοηθηθώ κι εγώ από αυτήν και ο Πόρος να παραμείνει στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook