Λέλεκας: “Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, παρά μόνο πράξεις”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του ΠΟΑ παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Γιώργος Λέλεκας.

Ο νέος πρόεδρος των “πρασίνων” αναφέρθηκε στην συμπαράσταση που είχε από όλα τα μέλη της ομάδας, ενώ άφησε ανοιχτές τις πόρτες για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει την ομάδα.

Τέλος δεν θέλησε να μείνει στα λόγια αλλά στις πράξεις που θα αρχίσουν άμεσα για να συνεχίσει ο ΠΟΑ την ανοδική του πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αναλαμβάνω την προεδρία του ιστορικού σωματείου του ΠΟΑ, εκφράζοντας τη χαρά μου για την αμέριστη συμπαράσταση όλων των μελών στην έκτακτη Γενική Συνέλευση. Με την εμπειρία μου και την δεδομένη αγάπη μου για τον σύλλογο, δηλώνω ότι θα προσπαθήσω να βοηθήσω το σύλλογο με όλες τις δυνάμεις μου, συνεχίζοντας το εξαιρετικό έργο που άφησε ο προκάτοχός μου, Νίκος Αγγελάκης στον ένα χρόνο παρουσίας του.

Ο Νίκος έβαλε τις βάσεις, οι οποίες μας γεμίζουν με δημιουργικό άγχος για να πάμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά και να δημιουργήσουμε εμείς με τη σειρά μας ακόμα πιο ισχυρές βάσεις για ένα δυνατό αύριο, όπως αρμόζει στην ιστορία του ΠΟΑ. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, παρά μόνο πράξεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη με όρεξη για δουλειά, έχοντας πάντα τις πόρτες του συλλόγου ανοιχτές για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια και επιθυμούν να βοηθήσουν τον ΠΟΑ. Σε αυτό το σημείο θέλω να επαναλάβω ό,τι είπα στη Γ.Σ. αναφορικά με τον Γιώργο Λυπάκη και την θέση που τον περιμένει στο Δ.Σ. αν αλλάξει απόφαση και δεν επιμείνει στην παραίτησή του.

Ο σύλλογος ήταν, είναι και θα είναι μία ισχυρή οικογένεια, πάνω από εγωισμούς και προσωπικές φιλοδοξίες. Ο ΠΟΑ είναι ο κόσμος του, ο ΠΟΑ είναι η ιστορία του, ο ΠΟΑ είναι το μέγεθός του. Και εμείς καλούμαστε να υπηρετήσουμε τις αξίες της ομάδας με μοναδικό γνώμονα την πρόοδό της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook