Η ανακοίνωση του ΠΟΑ για την εποχή Λέλεκα

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Athleticradio.gr αφού η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοίνωσε την αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία με τον Γιώργο Λέλεκα να είναι ο νέος πρόεδρος.

Όπως σας ενημερώσαμε από το βράδυ της Πέμπτης το Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με τον Γιώργο Λέλεκα να γίνεται ο νέος πρόεδρος του ΠΟΑ και τον Νίκο Αγγελάκη να δηλώνει “παρών” σε περίπτωση που τον χρειαστεί η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μέσα σε ενωτικό και πολιτισμένο κλίμα έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης η έκτακτη Γ.Σ. του ΠΟΑ όπου ανέδειξε το νέο ΔΣ του συλλόγου, με πρόεδρο τον Γιώργο Λέλεκα. Η απερχόμενη διοίκηση προχώρησε σε διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, όπου έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του Νίκου Αγγελάκη στον ένα χρόνο παρουσίας του στον προεδρικό θώκο και στη συνέχεια επικυρώθηκε το νέο Δ.Σ. και η ανάληψη της προεδρίας από τον Γιώργο Λέλεκα.

– Talk & Bet: Πλοήγηση & επιλογές μόνο με τη φωνή σου!

Το κλίμα στη Γ.Σ. του συλλόγου ήταν εξαιρετικό, αφού άπαντες έβαλαν πάνω απ’ όλους και όλα το καλό της ομάδας και του συνόλου. Ο Νίκος Αγγελάκης υποσχέθηκε ότι θα είναι “παρών” για τον ΠΟΑ αν του ζητηθεί, ενώ ο Γιώργος Λέλεκας τόνισε ότι η νέα διοίκηση θα πατήσει πάνω στο εξαιρετικό έργο του κ.Αγγελάκη, ο οποίος έβαλε τις σωστές βάσεις για το μέλλον της ομάδας.