Από την… κόλαση στον “έβδομο ουρανό” ο ΠΟΑ!

Αρκετά ακούστηκαν στην αρχή της χρονιάς για τις επιλογές που έκανε η νέα διοίκηση του ΠΟΑ, ωστόσο με το τέλος της σεζόν αρκετοί άλλαξαν γνώμη…

Φέτος ήταν μια παράξενη χρονιά για τον ΠΟΑ άλλαξε χέρια η διοίκηση μετά από αρκετά χρόνια σιγουριάς και αρκετός κόσμος είχε τις ανασφάλειες του. Όσο περνούσε το πρωτάθλημα και ο ΠΟΑ δεν έκανε τις ανάλογες εμφανίσεις που περίμεναν οι οπαδοί του έβγαινε η δυσαρέσκεια και ο προβληματισμός κάνοντας πολλούς να “γκρινιάξουν” και να ζητήσουν αλλαγές.

Η διοίκηση “έκλεισε τα αυτιά της” σε όλα αυτά που έβγαιναν προς τα έξω, συζήτησε με την ομάδα και πραγματοποιόντας μεταγραφές τον Ιανουάριο κατάφερε να αλλάξει τα πάντα για την ομάδα του Ατσαλένιου κάνοντας ένα τεράστιο άθλο κρατώντας την ομάδα στο πρωτάθλημα κερδίζοντας μάλιστα και όλες τις πρώτες ομάδες δείχνοντας πως είναι ομάδα φτιαγμένη για μεγάλα παιχνίδια.

Σίγουρα ο ΠΟΑ δεν ήταν από τις ομάδες που έπρεπε να πέσει και το έδειξε στο δεύτερο γύρο που κυριάρχησε και έπαιξε  ωραίο ποδόσφαιρο αρχίζοντας έτσι να επιστρέφει η ηρεμία στο σωματείο.

Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε σήμερα το απόγευμα στις Αρχάνες. Ο ΠΟΑ για 12η φορά στην ιστορία του κατακτά το κύπελλο ΕΠΣΗ κερδίζοντας τον Ρωμανό με 1-0 χάρις το γκολ του Καρλίτο στο 87ο λεπτό και έκλεισε μια χρονιά που αμφισβητήθηκε από πολλούς ονειρώδες πετυχαίνοντας και τους δύο του στόχους.

Αναμφίβολα τα συγχαρητήρια πηγαίνουν πρώτα από όλα στους παίκτες το προπονητικό επιτελείο αλλά και στην διοίκηση που παρότι ήταν πρώτη τους χρονιά δεν… τρελάθηκαν όταν η ομάδα βρισκόταν χαμηλά και με σωστή διαχείριση κατάφεραν αυτό που συζητούσαμε σήμερα.

Το δικό του χειροκρότημα θέλει και ο κόσμος του ΠΟΑ που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα όλη την χρονιά και είδε το σωματείο να μένει κατηγορία και να κατακτά ακόμα ένα κύπελλο αυξάνοντας την διαφορά από την δεύτερη ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook