Σήμερα κληρώνει για τα μπαράζ των Δευτεραθλητών

Νέστος Χρυσούπολης, ΠΟ Τριγλίας, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Ιωνικός, Διαγόρας Ρόδου, Αιολικός και Καλαμάτα θα συμπληρώσουν την 12άδα και θα  βρίσκονται του χρόνου στη Football League.

Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Η κλήρωση του προγράμματος των αγώνων μπαράζ για τον προβιβασμό των δευτεραθλητριών ομάδων των ομίλων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στη Football League, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Μ. Δευτέρα.

Θα γίνουν τέσσερις αγώνες μπαράζ, διπλών παιχνιδιών και οι ομάδες που θα επικρατήσουν θα μοιραστούν τα 4 εισιτήρια. Δεν θα υπάρξει δηλαδή ένα μίνι Πρωτάθλημα ανάμεσα στις οκτώ δευτεραθλήτριες.

Οι οκτώ ομάδες θα χωριστούν γεωγραφικά, σε Βορρά και Νότο. Δηλαδή οι ομάδες των τεσσάρων πρώτων ομίλων και συγκεκριμένα οι Νέστος Χρυσούπολης, ΠΟ Τριγλίας, Θεσπρωτός και Νίκη Βόλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους, με τα δυο ζευγάρια να βγαίνουν από κλήρωση.

Το αντίστοιχο θα γίνει και με τις τέσσερις ομάδες του Νότου και συγκεκριμένα τους Ιωνικό, Διαγόρα, Αιολικό και Καλαμάτα.

Όσο για τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί, αν και σύμφωνα με μια αρχική ενημέρωση, τα πρώτα ματς θα γίνουν 5 ή 8 Μαΐου και οι ρεβάνς θα διεξαχθούν μια εβδομάδα αργότερα.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

“Η κλήρωση του προγράμματος των αγώνων μπαράζ για τον προβιβασμό των δευτεραθλητριών ομάδων των ομίλων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στη Football League, θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 22/04/2019 και ώρα 13:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο πάρκο Γουδή”.