Οι ευχές του ΠΟΑ σε ΟΦΙ, Ιωνικό και κόσμο!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας η διοίκηση του ΠΟΑ συνεχάρη τον ΟΦΙ για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, ευχήθηκε στον Ιωνικό τα καλύτερα στα Play Off, ενώ αποθέωσε για ακόμα μια φορά τον κόσμο της ομάδας για το παρών που έδωσε στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Θέλουμε να συγχαρούμε από καρδιάς την ομάδα του ΟΦΙεράπετρας (ΟΦ Ιεράπετρας 1970) για την πανάξια κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδό της, αποτέλεσμα της δουλειάς της και της εικόνας της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είμαι υπερήφανοι που μία ομάδα από την Κρήτη εξασφάλισε την πρωτιά και της ευχόμαστε τα καλύτερα στην επόμενη κατηγορία.

– 24/7 Customer Service με Υπηρεσία Call Back*, Email, Live Chat και Viber

Επίσης, θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Ιωνικό (Ionikos FC / Ιωνικός ΑΟ) που θα προσπαθήσει να διεκδικήσει και αυτός την άνοδό του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου έμειναν ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία του ΠΟΑ. Για εμάς ήταν ιδιαίτερη τιμή και θέλουμε να συγχαρούμε τους φιλάθλους του Ιωνικού που ήρθαν στο Ατσαλένιο και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση, δίχως ακρότητες.

Για το τέλος, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον υπέροχο κόσμο μας. Ανταποκρίθηκε ακόμα μία φορά στο κάλεσμά μας και γέμισε το γήπεδο, στάθηκε στο πλευρό της ομάδας, χάρηκε όπως κι εμείς τη γιορτινή ατμόσφαιρα και τα events. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν ο “12ος” παίκτης μας, η δύναμή μας.