Παπαματθαιάκης: “Κομβικό σημείο το χαμένο πέναλτι”

Την πεποίθηση του πως αν ο Ηλιόπουλος είχε καταφέρει να σκοράρει στο πέναλτι θα μιλούσαμε τώρα για μεγάλη ανατροπή έκανε λόγο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Στην συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στις σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα του και δεν την αφήνουν να δείξει αυτό που αξίζει, ενώ εξέφρασε και το παράπονο του στον Μανώλη Σκύβαλο και τον ΠΟΑ για τις καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  “Ήταν κομβικό παιχνίδι και για τους δυο. Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να κινδυνεύουμε βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2. Η εικόνα ήταν διαφορετική. Ευκαιρίες δεν υπήρχαν στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο πήγαν να έρθουν πάνω κάτω όμως μετά το 1-3 ήταν κομβική φάση το χαμένο πέναλτι. Αν γινόταν το 2-3 θα μπορούσε να είχε γίνει μια μεγάλη ανατροπή.

Τα πέναλτι χάνονται. Θα ξαναπώ πως αν στα κρίσιμα ματς απορροφήσουμε το πρόβλημα των καρτών θα μπορούσαμε να δείξουμε ότι μπορούμε το παραπάνω βήμα.

Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Όσο είμαστε μέσα στο κόλπο είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγάμε τον στόχο. Δεν ξέρω αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά οι καθυστερήσεις δεν τιμούν τον ΠΟΑ χωρίς να θέλω να αμφιβάλω για τη νίκη του. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην έχουμε απουσίες. Κάθε Κυριακή δυστυχώς έχουμε πολλές απουσίες”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανώλης Σκύβαλος θέλησε να απαντήσει στον τεχνικό του Γιούχτα για τις καθυστερήσεις λέγοντας: “Σίγουρα δεν είναι οδηγία από τον πάγκο αλλά όταν παίζεις την επιβίωση σου και ξυπνάει μέσα το ένστικτο. Σίγουρα σε κάποια στιγμή σε αυτήν την κατηγορία από ένα σημείο και μετά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook