Το pregame του Γιούχτας – ΠΟΑ

Την καθιερωμένη του ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΟΑ μια ημέρα πριν το παιχνίδι στις Αρχάνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΠΟΑ, Κυριακή 24/03, 15:00 – ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!

Οι ποδοσφαιρόφιλοι και τα Μέσα χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως ντέρμπι. Για εμάς, στον ΠΟΑ, το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Γιούχτα (Αθλητικός Όμιλος Αρχανών Γιούχτας) είναι ακόμα μία συνάντηση δύο ιστορικών ομάδων που διαγράφουν μία αξιοσέβαστη πορεία στο κρητικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΟΑ πηγαίνει στις Αρχάνες για ένα κρίσιμο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη για να παραμείνουμε ζωντανοί στο στόχο της παραμονής, για να συνεχίσει να αγωνίζεται η ομάδα του Ατσαλένιου εκεί που αρμόζει η ιστορία και το μέγεθός της.

Είναι τιμή μας που θα αγωνιστούμε με τον Γιούχτα και είμαστε σίγουροι ότι η αποστολή θα απολαύσει τη φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας και των ανθρώπων των Αρχανών. Μίας πολυβραβευμένης περιοχής που αποτελεί σημείο αναφοράς της Κρήτης. Οι αρχαιολόγοι έχουν χαρακτηρίσει -και όχι άδικα- τις Αρχάνες «Βερσαλίες της Κνωσού», αφού η τοποθεσία της και ο πολιτισμός της ήδη από τα μινωικά χρόνια την έκαναν ξεχωριστή. Παρά το γεγονός ότι οι Αρχάνες είναι κοντά στο Ηράκλειο, έχουν διατηρήσει ως κόρη οφθαλμού τον αισθητικό τους χαρακτήρα. Και δεν είναι τυχαίο ότι σε αντίθεση με τα χωριά που ερημώνουν, στις Αρχάνες ο πληθυσμός αυξάνεται.

Αυτή την Κυριακή το κρητικό ποδόσφαιρο γιορτάζει. Παίζουν δύο ιστορικές ομάδες ένα κρίσιμο παιχνίδι και είναι ευκαιρία να αναδείξουμε ξανά τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90′ λεπτά γιατί δεν μας χωρίζει τίποτε άλλο. Ισα-ίσα ο ΠΟΑ στηρίζει όλες τις κρητικές ομάδες όπως αρμόζει στην ιστορία του και θέλει να είναι ψηλά η σημαία του κρητικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιούχτας εφέτος εντυπωσιάζει με την παρουσία του στο πρωτάθλημα και την αξιομνημόνευτη πορεία που ξεπέρασε τις προσδοκίες των ανθρώπων του. Αυτό από μόνο του δίνει ξεχωριστή σημασία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Την Κυριακή παίζουμε για την ιστορία μας και για τον κόσμο μας. Την Κυριακή όλοι μαζί βάζουμε πάνω απ’ όλα το καλό του ποδοσφαίρου. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, θέλουμε σε ακόμη ένα παιχνίδι τον κόσμο να αποτελέσει τον 12ο παίκτη!

ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!✌️👊👏🤜🤛💪”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook