Σκύβαλος: «Να φύγουμε από τις Αρχάνες με το χαμόγελο της νίκης»

Ο προπονητής του ΠΟΑ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Γιούχτα την προσεχή Κυριακή στις Αρχάνες.

Δήλωση του προπονητή του ΠΟΑ, Μανώλη Σκύβαλου, ενόψει του Κυριακάτικου (15.00) αγώνα με τον Γιούχτα, στην σελίδα της ομάδας:

“Την Κυριακή παίζουμε ένα τοπικό ντέρμπι με μία ομάδα, η οποία έχει ποιότητα, έμπειρους παίκτες και έχει πετύχει από νωρίς τον πρωταρχικό της στόχο που ήταν η παραμονή. Αυτό της έδωσε το δικαίωμα να σκέφτεται για πιο ψηλά.

Εμείς έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί το βάρος της φανέλας του ΠΟΑ. Εχουν ποιότητα και ταλέντο, έχουν καταθέσει και την ψυχή τους στο γήπεδο και θέλουν να τιμήσουν την ιστορία του συλλόγου εξασφαλίζοντας την παραμονή στην κατηγορία.

Στο δεύτερο γύρο η ομάδα παίζει σε κάθε ματς έναν “τελικό” και τα δίνουμε όλα. Αυτό ζήτησα από τους παίκτες και για το παιχνίδι στις Αρχάνες. Να δείξουμε την ποιότητα μας, να δείξουμε τα ψυχικά μας αποθέματα, να σεβαστούμε τον κόσμο μας και να πάρουμε την νίκη που τόσο πολύ θέλουμε.

Η νίκη για εμάς είναι το μόνο αποτέλεσμα που θα μας ικανοποιήσει και το μόνο αποτέλεσμα που ζητάμε από αυτόν τον αγώνα. Δεν θα είναι εύκολο ούτε και θα μας χαριστεί κάνεις. Θα την κερδίσουμε την νίκη αυτή με το σπαθί μας, με την ψυχή μας, με την δουλειά μας και με την ποιότητά μας. Πιστεύω πως ο ΠΟΑ σίγουρα αξίζει να βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από την τωρινή της βαθμολογική θέση.

Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να μας βοηθήσει για άλλη μια φορά. Να δώσει το παρών όπως κάνει όλο το χρόνο που είναι δίπλα στην ομάδα και μαζί να φύγουμε από τις Αρχάνες με το χαμόγελο της νίκης. Χρειαζόμαστε δίπλα μας τους φιλάθλους μας σε αυτό τον δύσκολο αγώνα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook