Γ’ Εθνική: Νίκες για το καλύτερο

Μόνο τη νίκη έχουν στόχο οι δύο Ηρακλειώτικες ομάδες που αγωνίζονται σήμερα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα στο μεγάλο ντέρμπι στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση θα προσπαθήσει να πάρει μια νίκη που θα του δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την παραμονή του στην κατηγορία κόντρα στο ΣΥΝΚΑ που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο.

Τα πλεονεκτήματα του ΠΟΑ είναι πως επιστρέφει στην φυσική του έδρα και με την βοήθεια του κόσμου μπορεί να πάρει αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Την ίδια ώρα ο Γιούχτας θέλοντας να μείνει ζωντανός μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα πρέπει να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Επισκοπής. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η Ρεθυμνιώτική ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ και τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ωστόσο οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη έχουν την ποιότητα να πάρουν τέτοια παιχνίδια και μένει να το αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 15:00 και θα υπάρχει ζωντανή ενημέρωση από τον Athletic Radio 104.2 και από το Athleticradio.gr.