Video | Οι δηλώσεις Κόλλια, Σφυρογιαννάκη για το ματς με την Επισκοπή

Για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Επισκοπή το απόγευμα της Κυριακής μίλησαν στην κάμερα του Crete2day Γιώργος Κόλλιας και Σπύρος Σφυρογιαννάκης.

Ο έμπειρος πορτιέρο των “πρασίνων” τόνισε: «Είναι άλλο ένα δύσκολο ματς, με την Επισκοπή εκτός έδρας, που έχει θέσει στόχους πρωταθλήματος από την αρχή της χρονιάς. Βρισκόμαστε σε διαφορά τριών βαθμών από αυτήν την ομάδα όπως και έχουμε και τρεις βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Μια νίκη μας φέρνει στην κορυφή, κάτι άλλο θα μας φέρει πιο χαμηλά. Πάμε για ότι καλύτερο σε μια δύσκολη έδρα, με μια καλή ομάδα, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και αυτό θα διεκδικήσουμε».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νεαρός επιθετικός Σπύρος Σφυρογιαννάκης λέγοντας:  «Είναι ένα κρητικό ντέρμπι, παίζουμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα, την Επισκοπή, θέλουμε τη νίκη, θέλουμε να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις. Είμαστε όλοι καλά, όλοι οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα αρκετά, και συνεχίζουμε Κυριακή ανά Κυριακή.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook