Φουκαράκης: “Να κερδίσουμε παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρουμε”

Για τον “χρυσό” βαθμό με τον Εθνικό, το μεγάλο ντέρμπι παραμονής με τον ΠΟΑ, αλλά και για το κλίμα στην ομάδα μίλησε στο Athleticradio.gr ο ποδοσφαιριστής του ΣΥΝΚΑ Μάνος Φουκαράκης.

Ο νεαρός μέσος για το παιχνίδι με τον Εθνικό λέγοντας: “Την Κυριακή παίξαμε απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ελλάδας. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε ένα σημαντικό βαθμό απέναντι στον διεκδικητή της ανόδου κάτι που μας έδωσε ψυχολογία”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα τον ΠΟΑ: “Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Ο αντίπαλος είναι σκληροτράχηλος και ακατάβλητος ειδικά στην έδρα του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρουμε”.

Τέλος μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στο ΣΥΝΚΑ αναφέροντας: “Το κλόμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες όλοι τους, έχουμε ένα δυνατό σύνολο, καλό προπονητή και προσπαθούμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά το σκοράρισμα πιστεύω ότι τα γκολ θα έρθουν γιατί δημιουργούμε ευκαιρίες”.