Ο Γιάννης Μανουσάκης στον Athletic Radio για τα τέσσερα πέναλτι που έπιασε

Ο Γιάννης Μανουσάκης φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104.2 και στην εκπομπή “Derby” με τον Μανώλη Θέμελη και αναφέρθηκε στην μεγάλη εμφάνιση που έκανε στον Κρουσώνα αλλά και για την πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά.

Ήταν ο “ήρωας” του ΠΟΑ στην προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ, για πολλούς θύμησε τον Ντουκατάμ, πιάνοντας τέσσερα πέναλτι κάνοντας όλη την Ελλάδα να ασχολείται με αυτόν.

Ο ίδιος μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και στον Κώστα Παπαδόπουλο για την τρομερή του εμφάνιση στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ λέγοντας στην αρχή: “Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν και την πρόκριση που πήραμε στα ημιτελικά του κυπέλλου παρότι παίζαμε και με παίκτη λιγότερο για αρκετή ώρα”. Ενώ στην συνέχεια τόνισε: “Στο γκολ της ισοφάρισης έχω ευθύνη, καθώς έκανα μια λανθασμένη έξοδο. Εκεί η ψυχολογία μου δεν ήταν στα καλύτερα της, όμως πείσμωσα και είπα θα το διορθώσω άμεσα το λάθος μου”. 

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας μίλησε και για την φετινή χρονιά του ΠΟΑ: “Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Ο ΠΟΑ δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω αυτό το “διπλό” που κάναμε στον Ατρόμητο να είναι η αρχή για την αντεπίθεση και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Παράλληλα, μίλησε και για την επιστροφή της ομάδας του στο “σπίτι” της στο Ατσαλένιο: “Σίγουρα για εμάς είναι μια ευχάριστη είδηση, καθώς χαίρεσαι να κάνεις προπόνηση και να παίζεις αγώνες στο Ατσαλένιο. Τώρα χρειαζόμαστε τον κόσμο να έρθει δίπλα μας, όπως κάνει όλη την χρονιά για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να τους κάνουμε χαρούμενους”. 

Ακόμα αναφέρθηκε και στην φετινή διοίκηση των “πρασίνων” υπογραμμίζοντας:  “Η διοίκηση φέτος κάνει μια τεράστια προσπάθεια και βρίσκεται δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Πραγματικά τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν το ποδόσφαιρο και σίγουρα θέλουμε να πετύχουμε την παραμονή για να τους κάνουμε χαρούμενους”.

Κλείνοντας σε ερώτηση μας για το αν είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω είπε: “Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να τελειώσει η χρονιά να πετύχει ο ΠΟΑ τον στόχο του να είμαστε υγιείς και τα υπόλοιπα θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook