Στεφανίδης: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο προπονητής της Επισκοπής με το 1-1 στο ματς με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Οι δηλώσεις του Μάρκου Στεφανίδη:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και με βάση τη γενική εικόνα του παιχνιδιού, χωρίς να θέλω να μειώσω την πολύ καλή ομάδα του ΣΥΝΚΑ.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι έπρεπε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι και από το πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο, πέρα από το δεκάλεπτο που μείναμε με 10 λόγω τραυματισμού, όπου για κάποιον περίεργο λόγο η μπάλα δεν έβγαινε έξω, παίξαμε με 10 παίκτες και εκεί λογικό ήταν να ανέβει ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, είχαμε τις ευκαιρίες, δεχτήκαμε ένα τέρμα το οποίο είναι καθαρά από ατομικό λάθος, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.

Αντιδράσαμε, χάσαμε μια δυο ευκαιρίες πάλι, μετά το παιχνίδι πήγε πάρα πολύ στη δύναμη. Από εκεί και πέρα θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει πιο καλά το ματς για εμάς, να προηγηθούμε νωρίτερα, με ένα εμφανή πέναλτι, αλλά από εκεί και πέρα ο διαιτητής ήταν εξαιρετικός, με εξαίρεση αυτή τη φάση, όπου το συζητήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Θεωρώ ότι σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Συνεχίζουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον φίλο μου Κώστα Ανυφαντάκη και την πολύ καλή ομάδα που έχει φτιάξει και ελπίζω να εκπληρώσουν τους στόχους τους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook