Σκύβαλος: «Έβλεπα στα μάτια των παικτών μου την διάθεση για νίκη»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής του ΠΟΑ μετά την νίκη επί του Ατρόμητου Πειραιά (1-3).

Οι δηλώσεις Μανώλη Σκύβαλου για τη νίκη του ΠΟΑ επί του Ατρόμητου Πειραιά (1-3):

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ατρόμητου για τη φιλοξενία, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για τη συμπεριφορά τους. Είναι σημαντικό ο αγώνας να διεξάγεται σε φίλαθλα πλαίσια. Οσον αφορά στον αγώνα, γνωρίζαμε ότι είναι “τελικός” και είχαμε προετοιμαστεί ολόκληρη την εβδομάδα γιατί θα αντιμετωπίζαμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Στο πρώτο μέρος κυρίως λόγω άγχους, δεν δείξαμε τις πραγματικές μας ικανότητες. Στο δεύτερο μέρος, πριν βγούμε στον αγωνιστικό χώρο μιλήσαμε με τα παιδιά και δουλέψαμε κυρίως στο ψυχολογικό τομέα. Ετσι, παρουσιάστηκε πολύ καλύτεροι. Αυτό, όμως, που έβλεπα στα μάτια των παικτών μου ήταν η διάθεση για τη νίκη. Είναι αυτό που λέμε “γυάλιζε το μάτι τους”. Είναι σπουδαία η νίκη, μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον Ατρόμητο καλή συνέχεια.

Εμείς επιστρέφουμε στη βάση μας για να προετοιμαστούμε για έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚρουσώνα για το κύπελλο, μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει.

Είναι υποχρέωση για την ιστορία και το μέγεθος του ΠΟΑ να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο σε αυτό τον θεσμό. Μετά, θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο “τελικό”, το “ματς της χρονιάς”. Αναφέρομαι στον αγώνα με το ΣΥΝΚΑ, που εκτός της βαθμολογικής σημασίας, θα μας βρει στη φυσική μας έδρα, στο “σπίτι” μας, μετά από τρεις μήνες. Και αυτό θα μας δώσει τεράστια δύναμη”.