Κερδίζουν και πλησιάζουν στους στόχους τους!

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις Αρχάνες όπου ο Γιούχτας φιλοξενεί τον Εθνικό, ενώ μεγάλο ματς δίνει και ο ΠΟΑ στον Πειραιά κόντρα στον Ατρόμητο.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιούχτας φιλοξενεί τον Εθνικό και σε περίπτωση νίκης, μπαίνει για τα καλά στο… κόλπο του πρωταθλήματος πατώντας μάλιστα και κορυφή εφόσον Ιωνικός και ΟΦΙ στραβοπατήσουν στα παιχνίδια που έχουν.

Στις Αρχάνες αναμένεται να είναι κατάμεστο το γήπεδο με τον κόσμο της ομάδας να θέλει μια μεγάλη νίκη στο ντεμπούτο του Μανώλη Παπαματθαιάκη στον πάγκο του Γιούχτα ως γηπεδούχος, καθώς να θυμίσουμε το πρώτο του παιχνίδι ήταν κόντρα στον Αμπελακιακό.

Την ίδια ώρα και ο ΠΟΑ δίνει μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον υποβιβασμένο Ατρόμητο Πειραιά και μοναδικός στόχος για την ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου είναι οι τρεις βαθμοί για να έχει την ψυχολογία και το πάνω χέρια για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ευχή όλων είναι και οι δύο ομάδες να πανηγυρίσουν τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσουν ακόμα πιο πολύ στους στόχους τους. Να υπενθυμίσουμε η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 και θα έχετε ζωντανή ενημέρωση από το athleticradio.gr και τον Athletic Radio 104.2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook