Video | Οι δηλώσεις Κασωτάκη, Μαυρομάτη για το ντέρμπι με τον Εθνικό

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο του Crete2day τις δηλώσεις του αρχηγού των “πρασίνων” Μάνο Κασσωτάκη αλλά και του παίκτη βαρόμετρο στην μεσαία γραμμή Θωμά Μαυρομάτη.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας και αρχηγός του Γιούχτα αρχικά τόνισε:  «Είναι άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, με την ομάδα του Εθνικού, εδώ στην έδρα μας στις Αρχάνες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, για ένα ακόμα ματς, όπως κάνουμε σε όλα έτσι κι αλλιώς. 

Νομίζω είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο που κρατάμε εδώ και ένα γύρο και ειδικά στην έδρα μας, που είμαστε πάρα πολύ δυνατοί.
Επίσης, να καλέσουμε το φίλαθλο κόσμο των Αρχανών να είναι ο 12ος παίκτης, για να μας βοηθήσει σε αυτό το πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ενώ ο Μαυρομάτης ανέφερε: «Κατά τη γνώμη μου είναι ένα κομβικό παιχνίδι για μας, όπου με νίκη μπορούμε πλέον να μιλάμε για τη διαδικασία των μπαράζ, ή ακόμα και την απευθείας άνοδο της ομάδας. Στόχος μας στην αρχή ήταν η γρήγορη παραμονή, όμως πλέον με μια νίκη κόντρα στον Εθνικό, κακά τα ψέματα, μπαίνουμε στο παιχνίδι της ανόδου.
Έχουμε δουλέψει αρκετά, δουλεύουμε αρκετά, είμαστε προσγειωμένοι, ταπεινοί, και θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλούμε για ακόμα μια φορά το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου, όπως το κάνει κάθε φορά, να στηρίξει την προσπάθειά μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook