Για αλλοίωση αποτελέσματος κάνει λόγο ο Αμπελακιακός

Η ομάδα της Σαλαμίνας διαμαρτύρεται για την Διαιτησία του αγώνα με τον Γιούχτα (1-1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμπελακιακού: 

“Κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ στους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας μας (19 αγωνιστικές) δεν έχουμε προβεί σε καμία διαμαρτυρία της διαιτησίας αν και θα έπρεπε:

Στον αγώνα με τον Γιούχτα, είχαμε καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος καθώς ο διαιτητής κύριος Τσουκαλάς Χαραλάμπος, στέρησε από την ομάδα μας τη χαρά της νίκης με τις αποφάσεις του καθώς στο 75′ δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην ομάδα μας ( η μπαλα κατευθύνεται στην αντίπαλη εστία και ο ποδοσφαιριστής με το νούμερο 4 του Γιούχτα απόκρουσε με το χέρι δίκην τερματοφύλακας-ο διαιτητής λέει παίζετε) και σα να μην έφτανε αυτό στο 92 δεν υπέδειξε καθαρό επιθετικό φάουλ που έκαναν τρεις ποδοσφαιριστές του Γιούχτα στον τερματοφύλακα μας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούμε την ισοφάριση. Κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να σέβονται τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων οι οποίοι με δικά τους έξοδα, διατηρούν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τους δίνουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται. Η μέχρι τώρα σιωπή μας δεν ήταν ούτε είναι αδυναμία, είναι σεβασμός στο ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε στο φίλο σωματείο Γιούχτας καλή συνέχεια.Μετά τιμής ο πρόεδρος και ο Γραμματέας”.