H Παλαιόχωρα θα κάνει τα πάντα για την νίκη τόνισε ο Θέμελης

Η Χανιώτικη ομάδα έχει δύσκολο έργο την Κυριακή απέναντι στον Ιωνικό.

Ο νεαρός προπονητής του ΑΟΠ μίλησε στο athlitiko για την αναμέτρηση με το σύλλογο της Νίκαιας και υποστήριξε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να δώσουν και την ψυχή τους για να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Αστέριος Θέμελης:

«Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, με μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του ομίλου μας. Υπάρχει σεβασμός και από μένα, καθώς αγωνίστηκα στην ομάδα αυτή, αλλά και από όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα μας, παίκτες και διοίκηση. Από την άλλη, όμως, είναι ένας από τους 7 εναπομείναντες τελικούς και θα κάνουμε τα πάντα να φτάσουμε στη νίκη.

Γνωρίζουμε απόλυτα ότι πρόκειται για ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται αγωνιστικά σε πολύ καλή κατάσταση. Οφείλουμε, βέβαια, να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία του πρώτου παιχνιδιού στη Νίκαια.

Θα ήθελα να κάνω έκκληση στο κόσμο να έρθει και να βοηθήσει τα παιδιά που κάνουν πραγματικά μια πολύ δύσκολη προσπάθεια. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να υποστηρίξει αυτά τα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι για άλλη μια φορά θα δώσουν τη ψυχή τους μέσα στο γήπεδο για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook