Η συνέντευξη Tύπου μετά τo Επισκοπή – Αμπελακιακός (1-1)

Tοποθετήθηκαν οι δύο προπονητές και δύο ποδοσφαιριστές.

Στη συνέντευξη Τύπου, τοποθετήθηκαν οι δύο προπονητές, Αγγελάκης και Στεφανίδης. Από τους ποδοσφαιριστές μίλησαν οι Σγούρδας (Αμπελακιακός), Ζαχαρός (Επισκοπή).

Πιο αναλυτικά:

Τάκης Αγγελάκης: «Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και καταφέραμε να τον κρατήσουμε μακριά από την εστία σε μεγάλο βαθμό. Στο β’ ημίχρονο ευτυχήσαμε να κάνουμε ένα γκολ σ’ ένα ματς που ήταν εκτός έδρας.
Το πιστεύαμε ότι εφόσον κρατήσουμε το σκορ στο 1-0 του α’ ημιχρόνου μπορούσαμε να φτάσουμε στην επίτευξη της ισοφάρισης. όπως και έγινε.

Γενικότερα όμως, μην γελιόμαστε, είχε πολύ αέρα. Στο α’ ημίχρονο τον είχαμε κόντρα. Ο αντίπαλος δεν έκανε πολλές φάσεις στην εστία μας. Ξέραμε ότι η Επισκοπή είναι καλή στην πίεση αλλά και εμείς είχαμε τις ψυχικές δυνάμεις να παραμείνουμε ψύχραιμοι.

Εμείς έχουμε σαν Αμπελακιακός έχουμε δύσκολο δρόμο. Παίζουμε ένα ματς με τον Ατσαλένιο που είναι κομβικό. Σήμερα έπρεπε να αφήσουμε πολλά παιδιά εκτός αγώνα γιατί φοβηθήκαμε ότι δεν θα τα έχουμε στον ματς με τον ΠΟΑ. Με τον Ατσαλένιο είναι πολύ βασικό ματς για μας».
Θέλω να ευχαριστήσω την Επισκοπή για τη φιλοξενία».

Μάρκος Στεφανίδης:

«Για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτε παραπάνω από αυτό που αξίζαμε. Γίναμε στο ίδιο έργο θεατές.

Κάθε φορά που βρίσκομαι σ’ αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, είμαι σε σημείο να μην μπορώ να εκφράσω μέσα μου το τί ακριβώς συμβαίνει όμως, δυστυχώς επαληθεύτηκε αυτό το οποίο έχω εντοπίσει στους παίκτες μου δηλαδή ότι, ο κυριότερος αντίπαλός τους είναι ο κακός εαυτός τους και όχι ο Αμπελακιακός που ήταν σήμερα (δίχως να θέλω στο ελάχιστο να μειώσω τη συγκεκριμένη ομάδα).

Δυστυχώς, οι παίκτες μου δεν μπορούν να υπερνικήσουν τους εαυτούς τους. Όπως με τον Ιωνικό, την Προοδευτική έτσι και σήμερα, δεν έγινε κάτι φοβερό και τρομερό μπροστά στην εστία μας ούτως ώστε να αλλάξει η έκβαση του αγώνα. Κι όμως…

Σίγουρα μια βάσιμη δικαιολογία είναι ο αέρας. Θα μου πείτε «φυσούσε και για τις δύο ομάδες…». Το αναφέρω αυτό γιατί η δική μας ομάδα στο κομμάτι της δημιουργίας δεν την ευνοούν οι κακές καιρικές συνθήκες.

Σήμερα, είχαμε τον αέρα λοιπόν όμως επειδή δεν θέλω να χαϊδεύω αυτιά μεγάλη βαρύτητα έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές μου. Ξέρετε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ να αναλάβω την ευθύνη μετά από κάποια ήττα όμως αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη. Γνωρίζω που φταίω εγώ όμως, η σημερινή εικόνα βαρύνει κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πραγματικά θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν το τί σημαίνει ποδόσφαιρο.

Ο Αμπελακιακός έβαλε ένα γκολ από στημένο με εκτελεστή τον Λέκκα αν δεν κάνω λάθος. Εγώ ουδέποτε έχω δει ένα καλό χτύπημα από τους ποδοσφαιριστές μου. Αυτή είναι η αξία του αντιπάλου.
Κάποια παιγνίδια δεν χρειάζονται προπονητή από ένα σημείο κι έπειτα. Σε στιγμές όπως η σημερινή, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μπορούν να τα παίρνουν και μόνοι τους…

Η συνέχεια θα είναι δύσκολη γιατί ενώ είχαμε προβλέψει ότι η ομάδα ήταν μες στους στόχους έως και το ματς με τον ΟΦΙ κι ενώ βλέπουμε ότι κάποια αποτελέσματα ήταν θετικά για μας, δυστυχώς, δεν μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε.

Προχωράμε. Θα πρέπει να σκεφτώ ακόμα περισσότερο για το πως θα παρουσιαστούμε αυτή την εβδομάδα γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Εθνικό.
Συγχαρητήρια στον Αμπελακιακό».

Οι ποδοσφαιριστές:

Σταμάτης Σγούρδας: «Από ένα ημίχρονο και για τους δύο»

Σύντομος στην τοποθέτησή του ήταν ο ποδοσφαιριστής του Αμπελακιακού, Σταμάτης Σγούρδας.

«Σήμερα ήταν ένα ιδιαίτερο παιγνίδι λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών. Μοιραστήκανε οι ομάδες από ένα ημίχρονο και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συγχαρητήρια σε μας αλλά και στον αντίπαλό μας».

Λάμπρος Ζαχαρός: «Θα προσαρμοστώ ακόμη πιο γρήγορα»

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα, ο Λάμπρος Ζαχαρός μίλησε για το ματς αλλά και για το γεγονός ότι σκόραρε στο πρώτο του ματς με τη φανέλα της Επισκοπής.
«Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Οι καιρικές συνθήκες μας επηρέασαν όλους όμως αυτό δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν δικαιολογία. Σο α’ ημίχρονο που τον είχαμε υπέρ μας δεν τα καταφέραμε παρά μόνο μία φορά. Στο β’ ημίχρονο παρά το ότι τον είχαμε κόντρα, απειληθήκαμε από μία στημένη φάση και άλλη μία. Θα δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια».

Ερωτηθείς για το ντεμπούτο του που συνδυάστηκε με γκολ τόνισε:

«Το γκολ θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ ακόμη πιο γρήγορα στη νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έχω έρθει στην Επισκοπή. Με την πολλή δουλειά θα γίνουμε σίγουρα καλύτεροι».