Απάντησε ο ΟΦΙ στην Επισκοπή

Η ομάδα της Ιεράπετρας κάνει λόγο και αντισυναδελφική και αήθη επίθεση εναντίον του Γιάννη Μάγγου.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ στην ανακοίνωση της Επισκοπής:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ

“Με τεράστια έκπληξη και θλίψη διαβάσαμε την ανακοίνωση του σωματείου της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ λίγο μετά την λήξη του αγώνα ΟΦΙ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ.

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι ο συντάκτης αυτού του κειμένου αγνοεί πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις θα του τις καταστήσουμε σαφείς εμείς, ώστε να είναι προσεκτικότερος σε μελλοντικές ανακοινώσεις που θα του ζητηθούν να γράψει.

Στον πρώτο αγώνα λοιπόν μεταξύ των δύο ομάδων στην Επισκοπή, όταν η ομάδα μας σκόραρε και ενώ πανηγύριζαν οι άνθρωποι του ΟΦΙ στον πάγκο, ο πρόεδρος της Επισκοπής πλησίασε τον πάγκο της ομάδας μας και περιέλουσε όλους τους παρευρισκομένους στον πάγκο με καφέ, βρίζοντας τους..

Δεν βγάλαμε ποτέ καμιά ανακοίνωση σαν Δ.Σ. του ΟΦΙ για αυτό θέλοντας να προστατεύσουμε το κύρος του όποιου πρόεδρου, της όποιας αντίπαλης ομάδας.

Όμως πάνω από τον πάγκο μας στον αγώνα εκείνο ήταν εκατό φίλαθλοι του ΟΦΙ που είχαν ακολουθήσει την ομάδα μας στην Επισκοπή. Ως εκ τούτου το περιστατικό έγινε γνωστό σε όλη την Ιεράπετρα. Το ήξερε ο πρόεδρος της Επισκοπής ότι αν ερχόταν στην Ιεράπετρα , θα ήταν κόκκινο πανί. Ήρθε. Καλά έκανε.

Η διοίκηση του ΟΦΙ τον προστάτευσε όσο μπορούσε. Δεν τον πλησίασε ποτέ κανείς από τους φίλους του ΟΦΙ. Να αδειάζαμε όμως και τις κερκίδες του κατάμεστου “Βουζουνεράκειου” για χάρη του για να μην ακουγόταν κιχ , δύσκολο …

Όσον αφορά τον προπονητή της Επισκοπής ο οποίος επέδειξε πρωτοφανή στα χρονικά αντισυναδελφική και αήθη επίθεση εναντίον του Γιάννη Μάγγου του προπονητή του ΟΦΙ δεν θα του κάνουμε την χάρη να του απαντήσουμε. Ειλικρινά απαξιούμε “.