Μάγγος: «Υπάρχει ικανοποίηση σε όλους μας»

Ο «αρχιτέκτονας» του ΟΦΙ, Γιάννης Μάγγος  μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το ντέρμπι με τον Εθνικό (1-1), τον αήττητο πρώτο γύρο στον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής, το “πακέτο” που έχει ο ΟΦΙ, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο ΟΦΙ “έκλεισε” πρώτος και αήττητος το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής (5ος Ομιλος) και μετά και το 1-1 με τον Εθνικό αναδείχθηκε Πρωταθλητής χειμώνα.

Ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας της Ιεράπετρας, Γιάννης Μάγγος  μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το ντέρμπι με τον Εθνικό (1-1), τον αήττητο πρώτο γύρο της ομάδας στον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής, το “πακέτο” που έχει ο ΟΦΙ αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιάννης Μάγγος στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ντέρμπι με τον Εθνικό στο “Ελ Πάσο” (1-1) και την ονομαστική του Εορτή

«Οι παίκτες μου έκαναν ένα καλό δώρο για την ονομαστική μου γιορτή αλλά θα μπορούσε, βάσει και της εικόνας του ματς, να είναι ακόμα καλύτερο. Προηγηθήκαμε αλλά πληρώσαμε μία αδράνεια και δεν πήραμε το διπλό. Το γήπεδο είχε πολύ κόσμο και έγινε ένα ωραίο ματς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες”.

Για την πορεία του ΟΦΙ στον πρώτο γύρο της Γ Εθνικής (5ος Ομιλος)

“Υπάρχει ικανοποίηση σε όλους μας για την πορεία μας. Είμαστε αήττητοι, με καλή επίθεση και άμυνα. Γίνεται μία καλή συλλογική προσπάθεια. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τώρα έχουμε και το γήπεδό μας, παίζουμε ξανά στο “σπίτι” μας, όλα είναι ΟΚ”.

Για το ματς που ξεχώρισε στον Πρώτο γύρο για την ομάδα του 

“Μου άρεσε η ομάδα σε όλα τα μας αλλά αν μπορούμε να πούμε οτι σε κάποια ήμασταν πολύ καλοί ήταν τα διπλά με την Νεάπολη (0-5) και Παλαιόχωρα (0-4). Δεν θα ήθελα όμως να ξεχωρίσω νίκες, κάθε βαθμός είναι σημαντικός”.

Για τα επόμενα ματς

“Μας περιμένει μία κρίσιμη τετράδα αγώνων με ομάδες της Κρήτης. Επισκοπή, ΠΟΑ, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Γιούχτα που θα κρίνει πολλά. Ειδικά το επόμενο μας με την Επισκοπή στην Ιεράπετρα θα είναι κομβικής σημασίας. Αν κερδίσουμε συνεχίζουμε ενώ η Επισκοπή θέλει το διπλό για να μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε πρώτοι και αήττητοι. Αν έρθει πάντως κάποια στιγμή και η ήττα ξέρουμε πως θα την διαχειριστούμε και δεν θα μας πιάσει πανικός”.

Για το “πακέτο” που έχει ο ΟΦΙ

“Η ομάδα είναι φτιαγμένη με στόχο την άνοδο. Ήμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Πριν από δύο σχεδόν χρόνια αν το λέγαμε θα μας έλεγαν τρελούς. Τώρα έχουμε κάνει μία σταθερά ανοδική πορεία με στέρεες βάσει. Έχουμε καλό υλικό, γήπεδο. πολλούς φιλάθλους, σταθερή Διοίκηση. Ο Πρόεδρος είναι φερέγγυος και τον έχουμε σαν πατέρα μας”.

Για τις μεταγραφές

“Έχουμε κάνει δύο και ίσως κάνουμε ακόμα μια στην μέσο επιθετική γραμμή. Aποχωρήσεις δεν θα έχουμε. Θα κρατήσουμε τον ίδιο κορμό, έχουμε δυνατό ρόστερ και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας”.

Για την πορεία της ομάδας στο Κύπελλο

“Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Όταν μπήκαμε στους Ομίλους λέγαμε οτι πετύχαμε κάτι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι. Ξέρουμε που πατάμε και αντιμετωπίσαμε κάθε ματς ως πρόκληση και Γιορτή. Πήγαμε πάρα πολύ καλά και όλη η Ελλάδα είδε ποιοι είμαστε”.

Για το αν η ομάδα έχει πετύχει κάποιο μικρό.. “Θαύμα”

“Ναι. Μέχρι τον Αύγουστο του 2018 δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε αφού ήταν να μην δηλώσουμε συμμετοχή στην Γ Εθνικη. Τελικά όλα πήγαν καλά. Πήγαμε καλά στο Πρωτάθλημα. Πήραμε το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Φέτος είμαστε πρώτοι και αήττητοι. Σίγουρα οτι γίνεται στην ομάδα δεν είναι τυχαίο”.

Για τους φιλάθλους του ΟΦΙ

“Είναι το “10” το καλό μας. Όχι το 12. Έχουμε πολλούς φιλάθλους και μας ακολουθούν και στα εκτός έδρας ματς. Ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο. Μας δίνει ώθηση ο κόσμος για να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Έχουμε μία δυναμική που πηγάζει από αυτούς”.

Για τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής

“Είναι ένας πολύ δυνατός και δύσκολος Ομιλος. Η Κρήτη έχει δυναμική εκπροσώπηση. Έχει πολλές καλές ομάδες ενώ κάποιες δεν πηγαίνουν όσο καλά θα περίμενε κάποιος λόγω της βαρύτητας της φανέλας τους, όπως ο Ιωνικός και η Προοδευτική. Θα γίνει “μάχη” και για την άνοδο αλλά και για την παραμονή. Δυστυχώς κάποιες καλές ομάδες θα πέσουν”.

Για τον ίδιο

“Νιώθω Κρητικός. Από όταν πάτησα στο Νησί με αγκάλιασαν όλοι. Η φιλοξενία είναι απίστευτη, Εξωπραγματική μπορώ να πω. Και ο καιρός στην Κρήτη τέλειος. Είναι ένα Παραδεισένιο μέρος”.

Το μήνυμα που στέλνει για τον Β γύρο

“Θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε τον κόσμο μας στο τέλος χαρούμενο. Περιμένουμε τους φιλάθλους να είναι όπως πάντα δίπλα μας. Η ομάδα βγάζει… υγεία και αν είμαστε όλοι μας υγιείς τότε όλα θα έρθουν”.