Άμεση ενίσχυση χρειάζεται η Παλαιόχωρα

O Αστέριος Θέμελης τόνισε επίσης πως δεν αποκλείεται στο ματς με την Επισκοπή να έχουν γίνει δύο μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο athlitiko μετά την φιλική νίκη της Παλαιόχωρας επί του Άρη Σούδας (2-3):

«Εμείς ψάχναμε να βρούμε έναν δυνατό αντίπαλο, όπου μετά τις γιορτές είναι μια περίοδο που οι αθλητές ξεφεύγουν και θέλαμε να παίξουμε ένα φιλικό. Νομίζω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δικαιολογεί τη θέση στη βαθμολογία του τοπικού πρωταθλήματος.

Από την πλευρά μας θεωρώ ότι είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι τα παιδιά είναι επηρεασμένα από τη διακοπή, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε κάποια στοιχεία από αυτά που δουλεύουμε σαν ομάδα και θεωρώ ότι βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα λίγο πριν το δύσκολο παιχνίδι με την Επισκοπή. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, καθώς πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο αποτελεσματικοί, ώστε να είμαστε πιο αισιόδοξοι στο μέλλον και να μπούμε στο δεύτερο γύρο έτσι όπως πρέπει να είμαστε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τα μεταγραφικά: 

«Η ομάδα δείχνει ότι έχει μεγάλη ανάγκη από ενίσχυση. Θα ενισχυθούμε με τρεις τέσσερις παίκτες , οι οποίοι έχουν παραστάσεις από την ίδια κατηγορία και θα έρθουν άμεσα να βοηθήσουν. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία αν καταφέρουμε να πάρουμε άμεσα δύο παίκτες, καθώς στο ματς με την Επισκοπή θα έχουμε ελλείψεις και δεν αποκλείεται να γίνει αυτό. Θέλουμε να ενισχυθούμε επειγόντως στον άξονα και μεσοαμυντικά.

Μιλάμε με πολλούς παίκτες, έχουμε αρκετούς στόχους, όμως, επειδή είναι σε ομάδες περιμένουμε τις εξελίξεις και να το τρέξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».