Καϊμακαμούδης: “Να επιστρέψει ο ΠΟΑ στις θέσεις που του αρμόζουν”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Φώτης Καϊμακαμούδης, μετά την συμφωνία τους με τους “πράσινους”.

Ο έμπειρος επιθετικός εξέφρασε την χαρά του για την επιστροφή του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον ΠΟΑ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του και την διοίκηση.

Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα αδικείται από την θέση που βρίσκεται και θα κάνει τα πάντα για να την βοηθήσει να επιστρέψει εκεί που πρέπει.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του ΠΟΑ. Είναι μια ιστορική  ομάδα στη τρίτη κατηγορία με έμπειρα διοικητικά στελέχη. Σήμερα προπονήθηκα για πρώτη φορά μαζί τους και είδα ότι έχουν πολύ καλό ρόστερ και δουλεύουν σε πολύ καλές συνθήκες τα παιδιά. Νομίζω τους αδικεί η θέση αυτή και σύντομα θα είμαι στην θέση μας που μας αρμόζει. Ο στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή και αφού επιτευχθεί να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία. Τώρα προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω τα μέγιστα τον ΠΟΑ να πραγματοποιήσει τους στόχους του και από εκεί να βοηθηθώ και εγώ”