“Κλείνει” δύο μέχρι την Κυριακή ο ΠΟΑ

Στο κόκκινο δουλεύουν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις μεταγραφές στον ΠΟΑ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μέσα στο Σαββατοκύριακο ενδέχεται να κλείσει δύο ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα ο Φώτης Καϊμακαμούδης, αναμένεται σήμερα στο Ηράκλειο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, κάνοντας μάλιστα και προπόνηση με τη νέα του ομάδα εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά.

Παράλληλα στον ΠΟΑ έχουν ρίξει τα… βλέμματα τους και σε άλλους ομίλους της Γ’ Εθνικής, με τον Στέφανο Βαρούχα, αφού έμεινε ελεύθερος από την  Λευκίμη, συζητά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα των “πρασίνων” για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Εκτός από τους δύο παραπάνω οι “πράσινοι” γλυκοκοιτάζουν και τον Δημήτρη Κεσίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Επισκοπή και έχει ήδη κάνει συζήτηση με τον ΠΟΑ στο  ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Ατσαλένιου.

Στον ΠΟΑ θέλουν να κλείσουν τα θέματα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να μπορέσει ο Μανώλης Σκύβαλος να τους έχει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος έτοιμους και ενωμένους με την υπόλοιπη ομάδα.