Τα όσα ειπώθηκαν μετά το Επισκοπή – Κερατσίνι (3-1)

Ο τεχνικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας  έδειξε ενθουσιασμένος από την απόδοση των παικτών και βρήκε την ευκαιρία να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία.

Τα όσα είπαν στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Επισκοπής, Μάρκος Στεφανίδης και ο τεχνικός του Κερατσινίου Βαγγέλης Λαϊβεράς.

Πιο αναλυτικά:

Βαγγέλης Λαϊβεράς: «Ο καλύτερος πήρε τον αγώνα σήμερα. Η Επισκοπή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Της βγήκαν οι φάσεις, της βγήκαν οι αυτοματισμοί και πήρε το αποτέλεσμα. Από τη μεριά μας, ξέρουμε ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε. Σήμερα δεν μας βγήκε το ματς. Ξέρουμε επίσης ποια είναι τα ατού μας κι όταν αυτά αν δεν είναι σε καλή μέρα τότε, μας παρασύρει η ροή του αγώνα.

Θα πρέπει να πω βέβαια ότι σταθήκαμε λίγο άτυχοι για το πως μπήκαν τα γκολ. Αυτά θα έμπαιναν έτσι κι αλλιώς όπως πήγε το ματς όμως, ο τρόπος που ήρθανε, μας επηρέασε. Το πρώτο γκολ που δεχόμαστε ήταν από ένα στημένο. Όταν μένεις πίσω στο σκορ είναι δύσκολο να γυρίσει το ματς. Μειώσαμε στο 2-1 και θελήσαμε να βάλουμε σε άγχος τον αντίπαλο αλλά άμεσα μπήκε και το 3ο και έτσι δεν μπορώ να πω κάτι.
Δεν λέει κάτι αυτό για τον απλό θεατή. Δεν είναι κάτι επίσης που επισκιάζει τη νίκη της Επισκοπής. Εκείνη κέρδισε απόλυτα δίκαια  και της ευχόμαστε να έχει καλή πορεία.

Εμείς θέλουμε να χτυπήσουμε τα παιγνίδια που μπορούμε γιατί πολύ απλά, γνωρίζουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε μια νεανική ομάδα που πρωτίστως θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Κλείνοντας, ευχαριστούμε τον σύλλογο της Επισκοπής για την φιλοξενία».

Μάρκος Στεφανίδης:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Σήμερα παίζαμε όπως κάθε φορά για το αποτέλεσμα αλλά τώρα το είχαμε μεγάλη ανάγκη. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν κάτι που το περιμέναμε καρτερικά. Τα παιδιά είχαν άγχος γιατί προηγήθηκαν 4 παιχνίδια (μαζί κι αυτό του κυπέλλου) που… καταφέρναμε εμείς να φέρνουμε «Χ»! Τα παιδιά είχαν αρχίσει να αγχώνονται γιατί ξέρουν ότι μπορούν πολλά περισσότερα και πασχίσανε με κάθε τρόπο να διεκδικήσουν τη νίκη.

Σήμερα τα κατάφεραν και ανεξάρτητα με αυτό που είδαμε, το Κερατσίνι είναι μια επικίνδυνη, μια πολύ σφιχτή ομάδα. Παίζει με τον σχηματισμό αυτόν (αμυντικά) και λίγο μετά την έναρξη έγινε πιο σφιχτή.
Ο τρόπος που παίξαμε συν το ταλέντο των παιδιών έφεραν τη νίκη και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο αντίπαλος κόουτς αποδέχθηκε πως, αργά ή γρήγορα, το σκορ θα άνοιγε για μας.

Ξέρετε, κάποιες φορές το γήπεδό μας δεν είναι και το πλέον ιδανικό για να παίξουμε ακριβώς όπως θέλουμε γιατί έτσι βαρύ που γίνεται, δυσκολεύει τις ομάδες που συνήθως θέλουν να δημιουργήσουν.
Μ’ άρεσε όμως έτσι όπως έπαιζαν τα παιδιά. Πιστεύω να το χάρηκε και ο κόσμος καθώς είχαμε αρκετές τελικές, πετύχαμε τρία γκολ και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές.

Να ευχηθώ και στην αντίπαλη ομάδα ό,τι καλύτερο και να εκπληρώσει τους στόχους της».

Εν συνεχεία, ο προπονητής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας  άδραξε την ευκαιρία να κάνει ειδική μνεία για το γεγονός ότι η Επισκοπή δεν παίρνει τα σφυρίγματα που δικαιούται…

«Μπορεί να γίνομαι γραφικός όμως, για μία ακόμη φορά αυτό που διαπιστώνω στις διαιτησίες είναι πως τα σφυρίγματα είναι εναντίον της ομάδας μας. Πρέπει να παίξουμε τρομερή μπάλα, «να πιάσουν» τα πάντα για να μπορούμε να φτάνουμε κάθε φορά στη νίκη.

Σήμερα πάλι είχαμε τρεις περιπτώσεις που ζητήσαμε πέναλτι εκ των οποίων οι δύο είναι πέναλτι μαρς! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα δίνει ο διαιτητής….

Το λέω σήμερα που κερδίσαμε και που δεν μας επηρέασε καμία απόφαση. Ζητήσαμε τρία πέναλτι, δεν πήραμε κανένα και την ίδια στιγμή ο αντίπαλος δίχως φάση, μπήκε ξανά στο ματς με πέναλτι. Παρεμπιπτόντως είναι το τρίτο πέναλτι που σφυρίζεται στην ομάδα μου στα τελευταία τέσσερα παιγνίδια.

Δεν ζητάω να πάρω κάτι ως αδικία των προηγούμενων. Θέλω να παίρνω στους αγώνες απλώς αυτό που δικαιούμαι.

Την περασμένη Κυριακή ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε δείξει τουλάχιστον δυο κόκκινες κάρτες για σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων μας πάνω στους παίκτες μας.

Η Διοίκηση δεν έχει αναφέρει ποτέ το παραμικρό για τη διαιτησία αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια πράγματα κάθε Κυριακή.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε».

Ακολούθως μίλησαν οι ποδοσφαιριστές, Σ. Αγγελάκης και Σ. Σωπασής. Ο δεύτερος πέτυχε το δεύτερο τέρμα της Επισκοπής.

Σ. Αγγελάκης (Κερατσίνι): 

«Δεν έχω να πω κάτι πολύ ιδιαίτερο. Συγχαρητήρια στην Επισκοπή. Εμείς πάλι από την πλευρά μας, αδικήσαμε τους εαυτούς μας έτσι όπως παίξαμε. Θέλουμε να επανέλθουμε με καλά αποτελέσματα στα επόμενα παιγνίδια».

Σήφης Σωπασής (Επισκοπή):

 «Σήμερα πετύχαμε κάτι που όλοι το θέλαμε παρά πολύ. Όλα τα παιδιά το ήθελαν και νομίζω ότι αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Η βαθμολογία έτσι όπως είναι, αδικεί τους εαυτούς μας. Θα έπρεπε να βρισκόμαστε ψηλότερα και με περισσότερους βαθμούς. Είμαστε πολύ δεμένοι οι παίκτες μεταξύ μας, η ομάδα είναι πολύ καλά και θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».
Ερωτηθείς ο Ρεθεμνιώτης μέσος πως βλέπει τον εαυτό του τώρα που έχει επιστρέψει από έναν μακρόσυρτο τραυματισμό, απάντησε: «Νιώθω καλά, ο προπονητής μου με στηρίζει και πιστεύω ότι βρίσκω τον καλό μου εαυτό μέρα με την ημέρα».