Σκύβαλος: “Παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις να μην το χάσεις”

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι ο Μανώλης Σκύβαλος, όπως ανέφερε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Παράλληλα ο νεαρός τεχνικός μίλησε για το άψογο κλίμα που υπήρχε στο Ατσαλένιο, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους 19χρονους Κενδριαστάκη, Ξυλούρη που μπήκαν και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι σήμερα για πολλούς και διάφορους λόγους, υπήρχε κοινό παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο κόουτς και τα άλλα παιδιά που είναι στον Γιούχτα. Να κρατήσω ότι έγινε ένα τοπικό ντέρμπι σε πάρα πολύ καλό κλίμα και σε κερκίδες και σε αγωνιστικό χώρο.

Εμείς παρά τα προβλήματα μας τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν στο γήπεδο. Πήραμε ένα βαθμό και το λέω αυτό γιατί τα πράγματα όταν παίζεις στην έδρα σου πας για να πάρεις το τρίποντο, αλλά δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον Μηνά Πίτσο, ο Γιούχτας ήταν καλύτερος και εμείς πήγαμε στην λογική και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ότι ένα παιχνίδι αν δεν μπορείς να το κερδίσεις τουλάχιστον μη το χάσεις. Αυτή είναι η αλήθεια για σήμερα και αυτό αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Εμείς δεν πρέπει να στεκόμαστε στα προβλήματα μας έχουμε ένα ρόστερ 20 παιδιών και μάλιστα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που μπήκαν μέσα και είναι 19 ετών γιατί σταθήκανε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και θεωρώ με πολύ δουλειά ο ΠΟΑ μπορεί να υπολογίζει σε αυτά τα παιδιά.

Τέλος να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Μηνά Πίτσο και στην ομάδα του και τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους”.