Πίτσος: “Σήμερα μας έλειψε το γκολ”

Ως την καλύτερη ομάδα του γηπέδου χαρακτήρισε τον Γιούχτα στην συνέντευξη τύπου μετά την λευκή ισοπαλία του ΠΟΑ με τον Γιούχτα ο Μηνάς Πίτσος.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε και στην ιδιαιτερότητα που έχει ο ίδιος με τον ΠΟΑ, ενώ τόνισε πως πως της ομάδας του της έλειψε μόνο το γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

“Πρώτα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν να ευχαριστήσω την διοίκηση τον κόσμο του ΠΟΑ για την άψογη φιλοξενία που είχαμε. Πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι που παίχτηκε στον αγωνιστικό χώρο με πάρα πολύ καλό κλίμα και από τις δύο ομάδες. Ιδιαίτερη στιγμή για εμένα είναι μια ιδιαίτερη ομάδα για μενα ο ΠΟΑ και θα  δικαιολογήσω για αυτό το λόγο τα παιδιά μου τα είναι στην ακαδημία και αγωνίζονται και πραγματικά νοιώθω λίγο παράξενα, αλλά ήρθαμε να αγωνιστούμε για την ομάδα μας και θεωρώ ότι  έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά του Γιούχτα διαβασμένο και λίγο το σκορ μας αδικεί. Ήμασταν καλύτεροι στο περισσότερο αγώνα, εκμεταλλευτήκαμε και τις απουσίες του αντιπάλου, καθώς ο εκάστοτε προπονητής προβληματίζεται πως θα κατεβάσει την ομάδα άμα έχει σημαντικές απουσίες, ειδικά για τον φίλο μου τον Μάνο που είναι εξαιρετικός προπονητής, σίγουρα σήμερα προβληματίστηκε για τις επιλογές που είχε. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα και σίγουρα μας έλλειπε σήμερα το γκολ. Άλλη μια φορά θα ευχαριστήσω διοίκηση, κόσμο και παίκτες για την φιλοξενία”.