“Άπαντες να καταθέσουμε την ψυχούλα μας”

Ανακοίνωση για το “ντέρμπι” με τον Γιούχτα εξέδωσαν οι οργανωμένοι του ΠΟΑ τονίζοντας πως άπαντες θα πρέπει να δώσουν την ψυχή τους για να κερδίσει η ομάδα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στις 3μ.μ, στο γήπεδο του Ατσαλένιου η αγαπημένη μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Αρχανών, τον Γιούχτα.
Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες , ένα παιχνίδι που θεωρείτε ότι πιο κομβικό στην παρούσα φάση αφού η συγκομιδή βαθμών στην έδρας μας αποτελεί το ‘’ζητούμενο’’ για την δύσκολη συνέχεια , ένα παιχνίδι για το οποίο επιθυμούμε διακαώς να συνδυαστεί με πλατιά χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις, ένα παιχνίδι που ΟΛΟΙ μας είμαστε υποχρεωμένοι να συμβάλλουμε τα μέγιστα ώστε να έχει ευτυχή κατάληξη για εμάς !

Δυσκολευόμαστε πολύ να φανταστούμε ότι θα υπάρξει έστω και ένας κάτοικος του προαστίου μας αλλά και όσων τρέφουν συμπάθεια προς αυτό το Σωματείο γενικότερα, που δεν θα παρευρεθεί στο γήπεδο του Ατσαλένιου, ώστε να ωθήσουμε ΟΛΟΙ μαζί με εμφατικό, ηχηρό αλλά και με φαντασμαγορικό τρόπο, τον Π.Ο.Α μας, στην κατάκτηση των τριών υπέρ πολύτιμων βαθμών σε αυτό το πολύ κομβικό αλλά και ‘’ιδιαίτερο’’ παιχνίδι συνάμα.

Άπαντες ,αλλά κυρίως οι παίχτες μας, επιβάλλεται να καταθέσουμε την ψυχούλα μας, μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην κερκίδα αντίστοιχα ώστε να βγούμε νικητές από αυτή την μάχη … για το γόητρο σας, για τον ποδοσφαιρικό σας ‘’εγωισμό’’ αλλά και για την υπόσταση σας/μας γενικότερα!
Κατάθεση ΨΥΧΗΣ λοιπόν, ΠΟΑΡΑ”.