Σπουδαία κίνηση για τα ΑμΕΑ από τον ΠΟΑ

Ακόμα μια κίνηση θαυμασμού από την διοίκηση του ΠΟΑ που με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την δημιουργία ειδικής ράμπας για τα Ατομα Με Ειδικές Ανάγκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο ΠΟΑ πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και με πρωταρχικό του μέλημα την υγιή εξέδρα και την πρόσβαση στο γήπεδο όλου του κόσμου, δημιούργησε ειδική ράμπα για τα Ατομα Με Ειδικές Ανάγκες.

Πλέον, κάθε άτομο που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα θα μπορεί να παρακολουθεί τις αναμετρήσεις της ομάδας μας στον Ατσαλένιο και θα απολαμβάνει όλες τις παροχές.

Στον ΠΟΑ έχουμε δείξει επανειλημμένως πως αποτελεί ύψιστη σημασία για εμάς το φίλαθλο πνεύμα, ο σεβασμός προς τον φίλαθλο και η ανθρωπιά. Για εμάς όλοι είναι ίσοι και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το δείχνουμε.

Τα Ατομα Με Ειδικές Ανάγκες έχουν ίσα δικαιώματα όπως έχουν όλοι οι άνθρωποι και είναι υποχρέωσή μας να τους παρέχουμε ό,τι είναι δυνατό.

✌️Η διοίκηση του ΠΟΑ και ο πρόεδρός της, Νίκος Αγγελάκης, ευχαριστούν από καρδιάς την εταιρεία Vavoulas Group of Companies για την κατασκευή της ειδικής ράμπας, όπως και για την κατασκευή του μπουθ που κοσμεί πλέον τις εξέδρες του γηπέδου μας”.