Κόλλιας: «Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε»

Ο τερματοφύλακας του Γιούχτα, Γιώργος Κόλλιας, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την εντυπωσιακή εκκίνηση της Αρχανιώτικης ομάδας, το Κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΙ, τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής αλλά και το… λιμάνι που βρήκε στην Κρήτη. 

Τρένο πηγαίνει ο Γιούχτας στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (5ος Ομιλος) έχοντας κάνει το “3 στα 3”.

Ο τερματοφύλακας της Αρχανιώτικης ομάδας,  Γιώργος Κόλλιαςμίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την εντυπωσιακή εκκίνηση του Γιούχτα, το Κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΙ, τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής αλλά και το… λιμάνι που βρήκε στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Κόλλιας στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το τέλειο ξεκίνημα του Γιούχτα 

«Η αλήθεια είναι οτι δουλέψαμε σκληρά για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Το θέλαμε το “3 στα 3″. Έχουμε κάνει μία δυνατή εκκίνηση. Είναι η γλυκιά η κορυφή αλλά πρέπει να παλέψεις για να μείνεις σε αυτήν. Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε. Είμαστε μία ομάδα με εμπειρία. Δεν μεγαλοπιανόμαστε ούτε τρελαινόμαστε με την κορυφή. Έχουμε ψηλές βλέψεις αλλά δεν αγχωνόμαστε. Πρώτα να σωθούμε και μετά θα κοιτάξουμε για κάτι καλύτερο. Πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι. Ο κόσμος μας στηρίζει. Ο Περιφερειάρχης είναι δίπλα μας. Η Διοίκηση μας παρέχει τα πάντα”.

Για την νίκη επί της Παλαιόχωρας (0-2)

“Ηταν ένα Κρητικό ντέρμπι. Η Παλαιόχωρα είναι καλή ομάδα. Προηγηθήκαμε σε ένα κομβικό σημείο και μετά όταν πιεστήκαμε στην αντεπίθεση ήρθε το 0-2 και όλα τέλειωσαν”.

Για τον φετινό Γιούχτα

“Όλα κυλάνε ρολόϊ. Υπάρχει εκπληκτική οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, Έχουμε γηπεδικές εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν ομάδες Σούπερ Λιγκ. Γίνεται μία σωστή προσπάθεια και θέλουμε να συνεχιστεί. Έχουμε ένα σύνολο με παίκτες που έχουν παραστάσεις από ψηλότερο επίπεδο”.

Για τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής

“Αν δεν είναι ο πιο δύσκολος τότε είναι από τους δυσκολότερους Ομίλους. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί αλλά πολύ δυνατές ομάδες. Φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Θα γίνει “πόλεμος” μέχρι το τέλος”.

Για το Κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΙ

“Ο ΟΦΙ έχει μία πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα ακόμα Κρητικό ντέρμπι. Θα παλέψουμε για το “4 στα 4″”.

Για τον ίδιο

“Είμαι 5 χρόνια στην Κρήτη. Βρήκα το.. λιμάνι μου εδώ. Είναι ένας ωραίος τόπος. Υπάρχει οργάνωση και υψηλό επίπεδο”.