Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση του Σανιά για τον Αρη

Ο Σενεγαλέζος μέσος αναμένεται να εξασφαλίσει την πολυπόθητη βίζα.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει τελικά η υπόθεση του Σίντι Σανιά για τον Αρη.

Ο Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στο Παρίσι , έχει συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και σήμερα αναμένεται να εξασφαλίσει την πολυπόθητη βίζα.

Σημαντικό ρόλο, στη θετική εξέλιξη του θέματος, έπαιξαν και η συνεργασία του Αρη και του ποδοσφαιριστή με δικηγορικό γραφείο που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Σανιά αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την έκδοση άδειας παραμονής.

Στη συνέχεια, θα κατατεθούν τα έγγραφα του Σενεγαλέζου μέσου στην ΕΠΣΜ, η οποία και θα τα στείλει στην ΕΠΟ για να εκδοθεί το δελτίο του. Οι άνθρωποι του Αρη εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το παιχνίδι της Τετάρτης, με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, θα είναι και το τελευταίο στο οποίο θα στερηθούν των υπηρεσιών του ποδοσφαιριστή.

Αν, πάντως, δημιουργηθεί και πάλι πρόβλημα, τότε οι «κίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου αμυντικού μέσου. Ακόμα, οι άνθρωποι των «κιτρίνων» περιμένουν σήμερα και ένα έγγραφο από τη βουλγαρική ομοσπονδία και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην έκδοση του δελτίου του Γκάελ Ν΄Λουντούλου.

Ο Γάλλος επιθετικός θα τεθεί στη διάθεση του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ το ίδιο ισχύει και με τους Αλέξανδρο Καλογέρη και Δημήτρη Σαμαρά, καθώς αμφότεροι θα κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα του Αρ