Βλέπουν Καστελιανάκη στον ΠΑΟΚ!

Ο 25χρονος θετικός αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας του Κρουσσώνα για την ενίσχυση της επίθεσης της. Ετοιμάζεται 5αδα παραμονής στον ΠΑΟΚ.

Ο Άγγελος Καστελιανάκης αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του προηγούμενου περιφερειακού πρωταθλήματος και πλέον μπαίνει από θέση ισχύος στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο υψηλόσωμος φορ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα των Αρχανών και αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας του ΠΑΟΚ. Στον Κρουσσώνα πιστεύουν στις ικανότητες του ωστόσο απέσυραν το ενδιαφέρον τους λόγω… fair play προς τον Γιούχτα καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο.

Παράλληλα με τα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ, στην ομάδα κοιτάζουν να κλείσουν γρήγορα και τις εσωτερικές υποθέσεις της ομάδας. Ήδη, έχουν κλείσει τα περισσότερα μέτωπα με τον Τόλη Παπακώστα να έχει ζητήσει την παραμονή των Μασέλη, Κεφαλούκου, Μακατουνάκη, Σκουτέλη και Καλομοίρη.

Οι συζητήσεις θα ενταθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο χτύπημα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ενδέχεται να ανακοινώσουν όλες μαζί τις ανανεώσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook