Γκουαρντιόλα: Δεν υπάρχει κρίση

Η Μπαρτσελόνα πέταξε στα σκουπίδια το πλεονέκτημα που είχε έναντι της Ρεάλ, η διαφορά έπεσε στους 4 βαθμούς έχοντας μάλιστα να παίξει στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και ξαφνικά ο Γκουαρντιόλα από ήρωας έγινε αποδιοπομπαίος τράγος. Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει ανήσυχος, τονίζει ότι δεν υπάρχει κρίση  και δείχνει σίγουρος για την επιστροφή της Μπάρτσα στις καλές εμφανίσεις.

“Δεν υπάρχει κρίση στην ομάδα, ούτε δεν έχω διαπιστώσει ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Ολα αυτά είναι ιστορίες των δημοσιογράφων. Οταν χάνουμε, έχετε δίκιο εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) και όταν νικάμε εγώ, όμως δεν με απασχολούν όλα αυτά. Δεν είμαι εδώ για να σχολιάζω τους μεγάλους τίτλους των εφημερίδων και να αποφασίζω τι πρέπει να δημοσιευθεί”, τόνισε χαρακτηριστικά σε ισπανικά Μέσα για να προσθέσει:

“Τον Δεκέμβριο που είχαμε μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη θέση, προτίμησα να είμαι μετριοπαθής, αφού το πρωτάθλημα είχε πολύ δρόμο. Τώρα, όμως είμαι πιό αισιόδοξος από ποτέ. Αισθάνομαι δυνατός και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου”.