Μπορούσε τη νίκη στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε ισόπαλος με 0-0 στην Ισπανία απέναντι στην αρκετά φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό, Γρανάδα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση καταφέρνοντας να κρατήσει μακριά από τα “καρέ” του τους παίκτες της Γρανάδα, ενώ μάλιστα κατάφερε να απειλήσει σε αρκετές φάσεις με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σβαμπ στο 28ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εξισορροπήσουν κάπως τα πράγματα, εμφανίζοντας μία βελτιωμένη εικόνα. Η βελτιωμένη Γρανάδα όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, όπως ακριβώς και ο ΠΑΟΚ, που μάλιστα φώναξε για πέναλτι και για μία φάση στο τέλος του παιχνιδιού σε ένα μαρκάρισμα του Σάντσες στον αρκετά δραστήριο σήμερα Σβαμπ.

Γρανάδα – ΠΑΟΚ 0-0

Γρανάδα (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Βαγιέχο, Χερμάν, Ερέρα (59′ Μολίνα), Νέβα, Γκοναλόν (90′ Μπράις), Μίγια, Ματσίς (90′ Ντουάρτε), Πουέρτας, Κένεντι (73′ Μοντόρο), Σουάρεθ (73′ Σόρο).

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ροντρίγκο (75′ Ουαγκέ), Γιαννούλης, Μουργκ (70′ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (69′ Σβιντέρσκι).

Κίτρινες: 45′ Ερέρα, 67′ Βαγιέχο – 25′ Ροντρίγκο, 64′ Γιαννούλης, 74′ Ζίβκοβιτς, 90’+2′ Αουγκούστο

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook