ΑΕΚ: Οι «11» του Καρέρα κόντρα στη Λέστερ

Οι εκλεκτοί του Μάσιμο Καρέρα για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τις «Αλεπούδες».

Ώρα… Ευρώπης για την ΑΕΚ, με την Ένωση να φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Λέστερ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O Μάσιμο Καρέρα παρατάσσει την Ένωση με σύστημα 4-2-3-1 και τον Παναγιώτη Τσιντώτα να υπερασπίζεται τα «κιτρινόμαυρα» δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας βρίσκονται οι Νεντελτσιάρου-Σβάρνας, με τον Μπακάκη να παίρνει θέση στο δεξιό άκρο και τον Ινσούα στο αριστερό.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ βρίσκονται οι Σάκχοφ-Κρίστιτσιτς. Η τριάδα μπροστά αποτελείται από τους Λιβάγια στα δεξιά, Λόπες στα αριστερά, με τον Μάνταλο να παίρνει θέση πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που προτιμήθηκε από τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "STARTING XI UEFA EUROPA LEAGUE 2020-21. GROUP STAGE Group G. MD EICESTER AEK Athens FC vs Leicester FC 29.10.2020..A.C.A Stadium 19:55 COSMOTE SPORT3 POTBALLCAE LOPES ANSARIFARD LIVAJA 20MANTALOS 6 KRSTICIC 28 SHAKHOV 5 EDELCEARU 24 SVARNAS BAKAKIS TSINTOTAS SUBSTITUTES ATHANASSIADIS (GK) THEOCHARIS STARTING XI 1TSINTOTAS 2 BAKAKIS 24 SVARNAS 5 NEDELCEARU 22 INSUA 28 SHAKHOV KRSTICIC 10 LIVAJA 20 MANTALOS LOPES 11 ANSARIFARD HNID 40 MITAJ 88 SSILANTONOPOULOS SABANADZOVIC TANKOVIC OLIVEIRA 52 CHRISTOPOULOS MACHERAS HEADOACH MASSIMO CARRERA UEFA EUROPA LEAGUE"

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook