Ο Πογκμπά διαψεύδει τα περί αποχώρησης από την εθνική Γαλλίας

Ο Γάλλος μέσος, Πολ Πογκμπά, διέψευσε σήμερα τις φήμες που «κυκλοφόρησαν» από τον Τύπο για πιθανή αποχώρησή του από την εθνική Γαλλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στα πρόσφατα σχόλια του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, σχετικά με το Ισλάμ.

Αυτή η φήμη προήλθε από διαδικτυακά μέσα στη Μέση Ανατολή, όπου οι αντιδράσεις έγιναν έντονες, όταν ο Εμανουέλ Μακρόν υπερασπίστηκε σκίτσα που αφορούσαν τον Προφήτη Μωάμεθ στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης κατά τη διάρκεια του αφιερώματος στον καθηγητή Ιστορίας, Σαμουέλ Πατί, που αποκεφαλίστηκε, μετά την εμφάνιση των σχεδίων στην τάξη.

«Δεν θα αποκηρύξουμε τις καρικατούρες, τα σχέδια, ακόμα κι αν οι άλλοι υποχωρήσουν. Θα υπερασπιστούμε την ελευθερία που δίδαξες τόσο καλά» δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Χθες το βράδυ η Sun είχε μεταδώσει αυτές τις φήμες για τον παίκτη μέσω της ιστοσελίδας της. Όμως σήμερα, στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Πολ Πογκμπά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο του άρθρου της Sunμ, γράφοντας «Unacceptable – Fake News» (απαράδεκτο-ψεύτικα νέα).

Ο 27χρονος Πολ Πογκμπά, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 με τη Γαλλία στα γήπεδα της Ρωσίας, έχει 72 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook