Ράσφορντ : «Ανιδιοτέλεια, καλοσύνη, συντροφικότητα, αυτή είναι η Αγγλία που ξέρω»

Ο 22χρονος πρότεινε την παράταση της εκστρατείας για οικογένειες που λαμβάνουν οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση, μία αναφορά που είχε λάβει περισσότερες από 300.000 υπογραφές.

Έντυπωσιασμένος από την ανταπόκριση των τοπικών επιχειρήσεων στο κάλεσμα της συνέχισης των δωρεάν σχολικών γευμάτων, εμφανίστηκε ο Άγγλος διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την καταψήφιση παράτασης της σχετικής διανομής κατά τη διάρκεια των διακοπών μέχρι το Πάσχα του 2021.

Ο Ράσφορντ, ο οποίος βραβεύτηκε για το έργο του στη βοήθεια ευάλωτων παιδιών κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19, υποχρέωσε τον Ιούλιο την κυβέρνηση σε στροφή, προκειμένου να εξασφαλιστούν δωρεάν γευμάτων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 22χρονος πρότεινε την παράταση της εκστρατείας για οικογένειες που λαμβάνουν οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση, μία αναφορά που είχε λάβει περισσότερες από 300.000 υπογραφές.

Οι βουλευτές την Τετάρτη ψήφισαν κατά της παράτασης των δωρεάν σχολικών γευμάτων κατά τη διάρκεια των διακοπών μέχρι το Πάσχα του 2021, αλλά δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις έχουν έκτοτε προσφερθεί να δώσουν την υποστήριξή τους με τη μορφή γεύματος σε πακέτο.

«Εκπλήσσομαι από τις προσπάθειες των τοπικών επιχειρήσεων να καλύψουν το κενό που δημιουργείται. Τους ευχαριστώ», δήλωσε ο Ράσφορντ. «Ανιδιοτέλεια, καλοσύνη, συντροφικότητα, αυτή είναι η Αγγλία που ξέρω».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook