Μποτεάκ : «Δεν πρέπει να φοβηθούμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Ερίκ Μποτεάκ μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και για την πρώτη συμμετοχή της Ομόνοιας στους ομίλους του Europa League.

Την Πέμπτη (22/10) η Ομόνοια θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Τούμπας από τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο παίκτης των Κύπριων, Ερίκ Μποτεάκ, μίλησε για το παιχνίδι αυτό αλλά και για την πρώτη παρουσία της ομάδας του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί ο αγώνας είναι την Πέμπτη. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για αποκατάσταση άρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέσα στο κεφάλι μας. Πρέπει να ξεκουραστούμε επίσης και να απολαύσουμε αυτή τη διοργάνωση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουνε σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις».

Για το τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα: «Να παίξουμε το παιχνίδι μας. Να μην φοβηθούμε να παίξουμε στο επίπεδό μας. Νομίζω θα είμαστε καλοί γιατί έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες και πολύ καλούς νεαρούς στην ομάδα. Πολύ καλό προσωπικό και πολύ καλό προπονητή. Τώρα πρέπει απλά να απολαύσουμε αυτή την διοργάνωση και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την πρώτη παρουσία της Ομόνοιας στους ομίλους του Europa League: «Είμαι πολύ χαρούμενος για εμάς και για τους οπαδούς μας επίσης. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην ιστορία. Νιώθουμε παθιασμένοι που θα παίξουμε αυτόν τον αγώνα».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook