Κούμαν: «Κανένα πρόβλημα με Γκριεζμάν, αλλά εγώ αποφασίζω για την ομάδα»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν άφησε αιχμές στον Ρόναλντ Κούμαν λέγοντας: «Στη Γαλλία με τον Ντεσάμπ παίζω στη θέση μου». Έτσι ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε τη δική του απάντηση στον Γάλλο.

Οι δύο άνδρες μίλησαν από κοντά το απόγευμα της Πέμπτης (15/10) στην προπόνηση των «μπλαουγκράνα» ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (17/10, 22:00) κόντρα στη Χετάφε και ο Κούμαν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ποιος παίρνει τις αποφάσεις στην ομάδα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει πράγματα. Ξέρουμε ότι αυτά μπορούν να συμβούν. Μίλησα με τον Γκριεζμάν χθες το απόγευμα, όχι γι’ αυτά που είπε. Μιλήσαμε για την θέση του στο γήπεδο και την απόδοσή του. Του είπα ότι εγώ ψάχνω το καλύτερο για την ομάδα και, αν πιστεύω ότι είναι καλύτερο να κινείται στην δεξιά πλευρά, αν και ως εσωτερικός, όχι ως εξτρέμ, τότε τον βάζω».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μπορεί να παίξει εκεί, ως δεκάρι ή ως εννιάρι. Αλλά εγώ αποφασίζω για το τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Εκείνος κάνει το περισσότερο που μπορεί να κάνει: Δουλεύει, είναι πειθαρχημένος… Σε ένα Γαλλία-Ολλανδία έπαιξε στην δεξιά πλευρά. Αλλά ο προπονητής είναι το αφεντικό και ο παίκτης πρέπει να δώσει την μέγιστη απόδοση.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αντουάν. Ψάχνω το καλύτερο και προσπαθώ να παίρνω την μέγιστη απόδοση από τον καθένα. Δεν βάζω κανέναν σε μια θέση που να μην είναι η δική του. Ο Γκριεζμάν μπορεί να παίξει ως εσωτερικός μέσος».

 

© Πηγή: to10.gr