Κριστιάνο: «Ο ήλιος βοηθάει αρκετά στη μάχη κατά του κορωνοϊού»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε μία συμβουλή στους θαυμαστές και ακολούθους του. Πως η ηλιοθεραπεία και ο καλός ύπνος βοηθούν στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει σε καραντίνα στο υπερπολυτελές σπίτι του στην Ιταλία, από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους άδραξε την ευκαιρία από το γεγονός ότι βρίσκεται όλη μέρα σπίτι του και έκανε live στο Instagram. Εκεί έδωσε τις δικές του συμβουλές και αποκάλυψε τι βοηθάει στη μάχη κατά του ιού.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε από θαυμαστή, ο Κριστιάνο απάντησε πως η ηλιοθεραπεία και ο καλός ύπνος με όλα τα φώτα κλειστά βοηθούν, για να καταπολεμηθεί ο SARS CoV-2.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Ο ήλιος βοηθάει αρκετά. Οι άνθρωποι δεν το έχουν στο μυαλό τους αλλά κάνει καλό. Όταν έχω την ευκαιρία κάνω ηλιοθεραπεία. Στο Τορίνο είναι πιο δύσκολο αυτό αλλά προσπαθώ πάντα να «πάρω» 20-30 λεπτά ήλιου. Μου αρέσει να μαζεύω ήλιο στην ταράτσα του σπιτιού μου, είναι πολύ σημαντικό. Σε αρκετούς δεν αρέσει η ηλιοθεραπεία αλλά είναι το ίδιο σημαντική με το περπάτημα. Και ο καλός ύπνος, το να κοιμάστε καλά το βράδυ είναι σημαντικό. Με όλα τα φώτα κλειστά. Ευτυχώς εγώ κοιμάμαι 8-9 ώρες την ημέρα», ήταν τα λόγια του CR7.

 

© Πηγή: to10.gr