Το «καλωσόρισμα» του Σόλσκιερ στον Μπρούνο Φερνάντες

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν ο πρώτος ο οποίος διέψευσε ότι είχε επεισόδιο με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ. Μετά τον Πορτογάλο χαφ, αντίστοιχη ήταν η τοποθέτηση του Νορβηγού προπονητή. Ο Σόλσκιερ εξήγησε ότι ο Μπρούνο Φερνάντες δεν έχει συνηθίσει στην αγγλική πραγματικότητα και τον… καλωσόρισε σε αυτή. […]

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν ο πρώτος ο οποίος διέψευσε ότι είχε επεισόδιο με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ.

Μετά τον Πορτογάλο χαφ, αντίστοιχη ήταν η τοποθέτηση του Νορβηγού προπονητή. Ο Σόλσκιερ εξήγησε ότι ο Μπρούνο Φερνάντες δεν έχει συνηθίσει στην αγγλική πραγματικότητα και τον… καλωσόρισε σε αυτή.

Ο Σόλσκιερ ανέφερε: «Ο Μπρούνο είπε εξαιρετικά πράγματα προχθές. Έχει ζήσει την ήττα στην ομάδα μόλις δύο φορές από την ημέρα που ήρθε. Δεν ήταν συνηθισμένος. Τώρα όμως Μπρούνο… καλωσήρθες στην Γιουνάιτεντ, έχει καταλάβει τι συμβαίνει όταν χάνεις κάποια παιχνίδια. Κάποιοι προσπαθούν να μας διχάσουν μέσα στην ομάδα αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Συνεχίζουμε ενωμένοι».

© Πηγή: to10.gr